Vijesti / Kultura

Poziv odgajateljima, učiteljima i profesorima na predstavljanje programa Kliker

Poziv odgajateljima, učiteljima i profesorima na predstavljanje programa Kliker
Umjetnička organizacija VRUM će u petak, 8. lipnja u 17 sati u klubu Europa media varaždinskog HNK, predstaviti program ovogodišnjeg Kliker festivala – festivala plesa, pokreta i igre za djecu i mlade.

Organizatori pozivaju ravnatelje vrtića, osnovnih i srednjih škola te odgajatelje, učitelje i profesore da se odazovu kako bi zbog velikog interesa za predstave mogli predrezervirati ulaznice. 

Prosvjetne djelatnike će s interaktivnim predstavama, multimedijalnim instalacijama i radionicama na festivalu koje su namijenjene vrtićkom, osnovnoškolskom i srednjoškolskom uzrastu, upoznati Sanja Tropp Frühwald, plesna umjetnica i umjetnička direktorica festivala. 

Ovogodišnji Kliker festival održava se u tri grada - Zagrebu, Rijeci i u Varaždinu, a u Varaždinu će mlada publika uživati u predstavama od 1. do 7. listopada. 

Uz VRUM, organizator je i Kliker platforma za razvoj suvremenog plesa za mladu publiku i u suradnji s njom, koja trenutno okuplja 10-ak hrvatskih plesnih i kazališnih udruga, organizacija i ustanova, a njihovi programi podržani su od strane Ministarstva kulture RH. 
 
 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci