Vijesti / Kultura

RASPORED Pogledajte što vas ovog tjedna očekuje u varaždinskom kazalištu!

RASPORED Pogledajte što vas ovog tjedna očekuje u varaždinskom kazalištu!

I ovog tjedna čeka nas odličan program u varaždinskom Hrvatskom narodnom kazalištu! U ponedjeljak i utorak na Sceni Zvonimira Rogoza možete pogledati produkciju Kazališnog studija mladih HNK u Varaždinu, besplatne ulaznice možete podići na blagajni kazališta. U ponedjeljak je početak u 19 sati, dok je u utorak u 20 sati.

U srijedu vas na Velikoj sceni čeka predstava Malograđani. Početak je 19 sati i 30 minuta, a ulaznice su u slobodnoj prodaji i na kartice Kluba prijatelja kazališta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U četvrtak će u 19 sati i 30 minuta biti održan koncert polaznika Glazbene škole u Varaždinu. U slučaju kiše, koncert će se održati na Velikoj sceni u HNK, a ako kiše ne bude, u dvorištu Glazbene škole. Ulaz je slobodan.

Za subotu je zakazan još jedan Koncert uz kavu. Ako će vremenski uvjeti biti idealni, održat će se u atriju Županijske palače s početkom u 11 sati. U slučaju kiše, koncer će biti prebačen u Klub Europa media. Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

U subotu će se, kao i dan kasnije, održati i Plesokaz 2018. u organizaciji Plesnog studija Vindi. Tako će Plesokaz u subotu početi u 18 sati, dok će u nedjelju početak biti u 17 i u 18 sati. Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

U nedjelju i ponedjeljak, 17. i 18. lipnja, na Sceni Zvonimira Rogoza možete pogledati produkciju Kazališnog studija mladih HNK u Varaždinu. U nedjelju je početak u 21 sat, dok je u ponedjeljak u 17 sati. Besplatne ulaznice možete podići na blagajni kazališta.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci