Društvo arhitekata Varaždin 23. svibnja izlaže u galeriji Zlati ajngel

U galeriji Zlati Ajngel u Gajevoj ulici u Varaždinu u ponedjeljak, 23. svibnja, u 19 sati, bit će otvorena izložba radova članova Društva arhitekata Varaždin.

Izložbu organizira Društvo arhitekata Varaždin u suradnji s Područnim odborom Varaždin Hrvatske komore arhitekata (HKA), a bit će otvorena za razgled do 10. lipnja. Ulaz na izložbu je slobodan.

Društvo arhitekata Varaždin (DAV) je dobrovoljna strukovna udruga koja okuplja četrdesetak arhitekata s područja Grada Varaždina i Varaždinske županije. Primarni ciljevi udruge su okupljanje struke te senzibiliziranje javnosti o aktualnoj arhitektonskoj i urbanističkoj problematici i aktivno djelovanje u razvoju prostora Grada Varaždina i Varaždinske županije.

U sklopu izložbe bit će izložena retrospektiva radova članova DAV-a, odnosno projekti, realizacije i natječajni radovi. Na oblikovanje grada članovi DAV-a ne utječu samo individualno već i kao udruga koja provođenjem arhitektonsko-urbanističkih natječaja odabire najkvalitetnija rješenja za uređenje gradskih prostora, a o kojim se prostorima radi posjetitelji će također moći vidjeti u sklopu izložbe.

Izložba je samo jedan u nizu projekata koje DAV u suradnji s Područnim odborom Varaždin Hrvatske komore arhitekata (HKA) provodi s ciljem upoznavanja šire javnosti s arhitektonskom strukom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije