Vijesti / Kultura

NAGRADNA IGRA Kerekesh teatar: Ulaznice za predstavu 'Krtice' osvojili su...

NAGRADNA IGRA Kerekesh teatar: Ulaznice za predstavu 'Krtice' osvojili su...

Najposjećeniji festival u Hrvatskoj - Tjedan smijeha, u organizaciji Kerekesh Teatra, ove će se godine održati od 10. do 19. ožujka u svim gradovima Varaždinske županije te šest Općina.

U svim gradovima unutar Varaždinske županije i Općinama odigrat će se 41 predstava u deset dana te, tradicionalno, jedna premijerna predstava Kerekesh teatra.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tako će u Ivancu, u Pučkom otvorenom učilištu 'Đuro Arnold', na adresi Vladimira Nazora 1, 10. ožujka Kerekesh teatar izvesti svoju popularnu predstavu 'Krtice' u kojoj glavnu ulogu igra Jan Kerekeš

U ovoj komediji mlad i nagrađivan glumac Jan Kerekeš tumači nekoliko likova, od kojih je središnji Stjepan Radički zvani Štef, koji se na nogometnom terenu u NK Žbunju bori s najezdom krtica. Osim što isproba sve moguće metode koje su ikad ikome pale na pamet kako bi se otjerale krtice, na teren mu dolaze pomoći i odmoći razni prijatelji i neprijatelji, a kao šećer na kraju dolazi i Božo, poznatiji kao 'Policajac z Mača'.

Režiju, kao i svih drugih predstava Kerekesh Teatra, potpisuje Ljubomir Kerekeš.

Kerekesh teatar i Varaždinski.hr vas vode na predstavu! 

Od utorka, 28. veljače, proveli smo nagradnu igru gdje je ispod teksta trebalo ostaviti svoje ime i prezime, a mi smo slučajnim odabirom u četvrtak, 2. ožujka, u jutarnjim satima, putem stranice Random.org izabrali najsretnijeg koji osvaja dvije ulaznice za predstavu 'Krtice'. Dvije ulaznice osvojila je Tanja Kontrec! Svoje ulaznice možete podići na ulazu uz predočenje osobne iskaznice. Česititamo!

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci