Vijesti / Kultura

Varaždinske kazališne večeri: Već u subotu 'Ljubaf', a onda još 10 predstava

Varaždinske kazališne večeri: Već u subotu 'Ljubaf', a onda još 10 predstava

U subotu 24. lipnja započinju još jedne, 3. Varaždinske kazališne večeri.

Trajat će tijekom cijeloga ljeta, sve do 26. kolovoza, najavljuju organizatori iz Kerekesh teatra.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mjesto radnje je dvorište Županijske palače, gdje publiku u narednom razdoblju, svaki puta u 21 sati, očekuje ukupno 11 kazališnih izvedbi, i to 7 predstava produkcije Kerekesh teatra i 3 gostujuće predstave!

Manifestacija 3. Varaždinske kazališne večeri započinje ove subote 24. lipnja u 21 sat izvedbom hit komedije Kerekesh teatra 'Ljubaf'. Redatelj je Ljubomir Kerekeš, a nastupaju Ana Begić, Hana Hegedušić, Ljubomir Kerekeš, Adam Končić i Jan Kerekeš.

Ovog ljeta na rasporedu su još predstave 'Očeš nečeš, doktor', 'Skupština', 'Ufuraj se i pukni', 'Sve u tri…' i 'Dimnjačar'.

Također su u najavi i dvije premijerne izvedbe najnovije komedije Kerekesh Teatra pod naslovom 'Pokopaj me nježno'.

Gostujuće predstave u sklopu 3. Varaždinskih kazališnih večeri su 'Nikad nije prekasno' u produkciji Glumačkog festivala u Krapini (GFUK), 'Nori krtica Martin' Kazališta Oberon (Koprivnica) te 'Pozdrav iz Remetinca' Kazališne skupine Gemišt (Zagreb).

Sve predstave će u pravilu biti izvedene subotom u 21 sat, osim jedne petkom (detaljan raspored je na plakatu na kraju članka).

Organizatori posebno ističu da je ove godine Turistička zajednica Grada Varaždina uključila i Kerekesh Teatar u Festival varaždinskih dvorišta pa će tako 2. srpnja publika moći besplatno pogledati predstavu 'Nikad nije prekasno' sa Zijadom Gračićem i Sanjom Marin u dvorištu Županijske palače.

Cijene ulaznica za sve ostale predstave iznose 40 kuna, odnosno VIP ulaznice (za stolom) 60 kuna. Ulaznice su u prodaji u caffe baru Carica Sissi u dvorištu Županijske palače u Varaždinu (za predstavu koja slijedi na rasporedu) i dva sata prije svake predstave na ulazu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci