RASPORED Od Kerekesh teatra do Krleže ovog tjedna u varaždinskom HNK

Repertoar varaždinskog HNK i ovaj je tjedan bogat predstavama, ali i drugim sadržajima.

Velika scena je u ponedjeljak, 30. listopada, od 20 sati rezervirana za predstavu Kerekesh teatra ‘Pokopaj me nježno’, redatelja Ljubomira Kerekeša.

U utorak, 31. listopada, u 10 sati, na Velikoj sceni za osnovne će se škole izvesti predstava Zvonimira Baloga, ‘Nećko svojeglavečko’, redateljice Barbare Rocco.

U petak, 3. studenog, u 19.30 sati, na Velikoj sceni održava se predstava ‘Hotel Bellevue’ Ödöna von Horvátha (redatelj je Ivan Plazibat). Ulaznice možete nabaviti u slobodnoj prodaji i na iskaznice Kluba prijatelja Kazališta.

Scena Zvonimira Rogoza je u subotu, 4. studenog, od 19.30 sati, rezervirana za ‘Koncert u mraku’, u sklopu kojeg nastupaju Jelena Štefanić (sopran), Sofija Cingula (mezzosopran), Vojin Perić (glumac), Ivana Godec Vinceković (klavir) i Darko Rušec (gitara). Ulaz je slobodan.

> DANI PADOVCA ‘Koncert u mraku’ i ‘Glazba u sumrak’ 4. i 18. studenoga

Krležine ‘Balade Petrice Kerempuha’, redatelja Georgija Pare izvest će se u nedjelju, 5. studenog, na Velikoj sceni s početkom u 19.30 sati.
Izvedba se održava povodom svečanog obilježavanje 25. obljetnice osnivanja 7. gardijske brigade ‘Puma’, a besplatne ulaznice mogu se podići na blagajni kazališta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije