Vijesti / Kultura

PREMIJERA 'Pedeset nijansi slobodniji' od četvrtka u Kinu Gaj!

PREMIJERA 'Pedeset nijansi slobodniji' od četvrtka u Kinu Gaj!

Nakon Pedeset nijansi sive i Pedeset nijansi mračniji, u kina diljem Hrvatske stiže i treći nastavak Pedeset nijansi slobodniji. I u ovom su nastavku glavne uloge tumače Dakota Johnson i Jamie Dornan.

U Kinu Gaj Pedeset nijansi slobodniji moći ćete pogledati u pet navrata, 8., 9., 10., 11. i 13 veljače. U svim terminima film počinje u 20 sati i 30 minuta. Također, 10. veljače film možete pogledati i u 18 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cijena ulaznice je 20 kuna, a dobna granica je 15 godina.

> KINO GAJ Kandidat za nagradu Oskar 'Skrivena ljubav' od četvrtka u gradskom kinu

> VELJAČA U KINU GAJ Mjesec ljubavi i oskarovaca u varaždinskom gradskom kinu!

Više o filmu 'Pedeset nijansi slobodniji'

Nakon Pedeset nijansi sive i Pedeset nijansi mračniji, Pedeset nijansi slobodniji publici donosi brojna iznenađenja. To je posljednji nastavak bestseler trilogije engleske spisateljice E. L. James koji na velike ekrane donosi filmski spektakl za kraj. Christian Gray i Anastasia sada su sretno zaljubljen par koji je svoju vezu nedavno okrunio brakom, ali se time njihov život ni malo ne smiruje. Nakon što je Christian prihvatio poziciju predsjednika tvrtke, Anastasia se sada mora prilagođavati ne samo njegovoj posesivnoj prirodi i bračnom životu, već i muževom novom, bogatom životnom stilu. Iako je Ana od početka bila svjesna nepredvidljivosti života uz njegovih pedeset nijansi, bračni će im život donijeti više izazova no što se ikada nadala.

Zajedno imaju sve – ljubav, strast, intimu, bogatstvo, blistavu budućnost i svijet mogućnosti na dlanu. Njihov specifični odnos prepun drame, uzbuđenja i erotike, sada više nego ikad, obavija i romansa, no, uskoro će ih obaviti i splet opasnih, neželjenih okolnosti.

Ponovno pod redateljskom palicom Jamesa Foleya, te s Dakotom Johnson i Jamiejem Dornanom u glavnim ulogama, glumačkoj ekipi se pridružuje Brant Daudherty kao Anastasijin tjelohranitelj, inače publici poznat iz serije Slatke male lažljivice. Također gledamo Bellu Heathcot koja tumači Leilu Williams, Erica Johnsona kao Jacka Hydea, Arielle Kebbell kao Giau Matteo te proslavljenu pjevačicu Ritu Oru u ulozi Mie Grey.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!