Vijesti / Kultura

TJEDNI RASPORED Pogledajte što vas ovog tjedna očekuje u varaždinskom kazalištu

TJEDNI RASPORED Pogledajte što vas ovog tjedna očekuje u varaždinskom kazalištu

I u danima pred nama nas čeka nas odličan program u varaždinskom Hrvatskom narodnom kazalištu!

Mjuzikl 'Prošlih pet godina' Jasona Roberta Browna u režiji Lee Anastazije Fleger na rasporedu je u ponedjeljak i utorak, 12. i 13.  veljače, u 19.30 sati na Velikoj sceni. Ulaznice za oba termina su u slobodnoj prodaji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ponedjeljak, 12. veljače, u Velikoj koncertnoj dvorani na rasporedu je Fašnički koncert učenika Glazbene škole u Varaždinu. Ulaz  je slobodan, a koncert počinje u 17 sati.

U srijedu, 14. veljače, u 12 sati na Velikoj sceni na rasporedu je Mjuzikl 'Prošlih pet godina' Jasona Roberta Browna u režiji Lee Anastazije Fleger. Za Drugu gimnaziju Varaždin.

U srijedu, 14. veljače, u 19 sati u Klubu Europa media na rasporedu je Koncert za Valentinovo. Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

U četvrtak, 15. veljače, na Velikoj sceni će se održati županijsko natjecanje Lidrano 2017. za osnovne i srednje škole. Ulaz je slobodan. Prvi biljeter na porti od 7.30 sati (za smještaj grupa po garderobama).

U petak, 16. veljače, u 19.30 na Velikoj sceni na rasporedu je predstava Odona von Horvatha 'Hotel Bellevue' redatelja Ivana Plazibata. Ulaznice u slobodnoj prodaji i na iskaznice Kluba prijatelja Kazališta.

U subotu, 17. veljače, u Klubu Europa media održat će se 8. koncert uz kavu.

Na Velikoj sceni u subotu, 17. veljače, u 18 sati održat će se program Plesnog studija 'Vindi' Varaždin. Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

U subotu, 17. veljače, u 19 sati u Klubu Europa media na rasporedu je godišnja skupština NK 'Varteks' Varaždin

U nedjelju, 18. veljače, u 18 sati na Velikoj sceni na rasporedu je program Plesnog studija 'Vindi' Varaždin. Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

U ponedjeljak, 19. veljače, u 11.30 na Velikoj sceni je na rasporedu predstava Georgesa Feydeau 'Gospon lovac' u režiji Tomislava Pavković. Za škole


Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci