KEREKESH TEATAR Poklanjamo ulaznice za predstavu Dimnjačar na Tjednu smijeha!

Od 23. veljače do 4. ožujka diljem Varaždinske županije održat će se, u režiji Kerekesh teatra, 9. po redu Tjedan smijeha. Jedna je to od najposjećenjih kazališnih manifestacija u Hrvatskoj, a ove godine ljubitelji komedije na Tjednu smijeha moći će pogledati više od 40 predstava.

> Program 9. Tjedan smijeha u gradovima

Dimnjačar
Predstava Dimnjačar izvest će se 3. ožujka s početkom u 20 sati u HNK u Varaždinu, a nakon 26 godina, ovo će biti jubilarni 1250. put da Ljubomir Kerekeš navlači odoru dimnjačara!
Dimnjačarske priče i dogodovštine ispričane jednostavnim jezikom jednostavnog čovjeka koji vrlo lako uspostavlja komunikaciju s auditorijem. Tako i protagonist ove monodrame, Ljubomir Kerekeš, neprestance mami iz gledateljstva salve smijeha, ne dopuštajući mu da se bar na čas odmori. Specifičan i simpatičan humor omogućuje mu i izravan odaziv, jer se dotiče eksplicitno i nekih lokalnih frustracija i osoba.
Ulaznice i gdje ih kupiti

Ulaznice za predstave u Varaždinu već su u prodaji na blagajni HNK u Varaždinu radnim danom od 10-12 sati te od 18-19:30 sati i putem interneta na linku: http://online.hnkvz.hr/

Cijene ulaznica su od 25kn/30kn/40kn/50kn/60kn/70kn, rezervacije nisu moguće, a sve predstave se održavaju u HNK u Varaždinu.

Ulaznice za druge gradove i općine, u prodaji su od 5. veljače, isključivo u mjestima gdje se izvode predstave.

Više informacija pronađite na web stranici Kerekesh teatra – http://kerekesh-teatar.hr/manifestacije/tjedan-smijeha/.

Kerekesh teatar i Varaždinski.hr vode vas na Tjedan smijeha!

Ako želite potpuno besplatno uživati u predstavi ‘Dimnjačar‘, sve što trebate je u komentaru ispod objave na našoj Facebook stranici označiti osobu s kojom želite uživati u predstavi, a mi ćemo u subotu, 24. veljače, u jutarnjim satima slučajnim izborom odabrati jednog sretnog dobitnika koji osvaja dvije ulaznice za predstavu. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije