KEREKESH TEATAR Poklanjamo ulaznice za predstavu Amateri na Tjednu smijeha!

Od 23. veljače do 4. ožujka diljem Varaždinske županije održat će se, u režiji Kerekesh teatra, 9. po redu Tjedan smijeha. Jedna je to od najposjećenjih kazališnih manifestacija u Hrvatskoj, a ove godine ljubitelji komedije na Tjednu smijeha moći će pogledati više od 40 predstava.

> Program 9. Tjedan smijeha u gradovima

Amateri

Predstava Amateri Kazališta Knap iz Zagreba održat će se 4. ožujka u HNK u Varaždinu s početkom u 20 sati.

Novi dramski tekst Borivoja Radakovića ‘Amateri’ je socijalno angažirana crna komedija koja na izvrnut i ekscentričan način progovara o neuralgičnom punktu naše svakodnevice – siromaštvu koje poput raka izjeda ljudsko dostojanstvo i moral. Dovedeni na rub egzistencije, antijunaci ove tragikomedije vodoinstalater papučar Krap (Ranko Zidarić ), isfrustrirani kukavac Grga (Goran Grgić), kvartovski ridikul Kuka (Vilim Matula) te iskusna prostitutka Stela (Petra Dugandžić) odlučili su se na očajnički čin: pokušavaju snimiti porno film ‘Made in Croatia’ koji bi ih izvukao sa dna i napunio im džepove.

Kako to obično biva u životu, priča je krenula drugim tijekom te oni umjesto tjelesne pred publiku rasprostiru svoju emotivnu golotinju: svoje sudbine, svoje strepnje i frustracije, svoje utopijske želje…

Redatelj: Petar Veček

Uloge: Goran Grgić, Ana Majhenić, Vilim Matula, Ranko Zidarić

Ulaznice i gdje ih kupiti

Ulaznice za predstave u Varaždinu već su u prodaji na blagajni HNK u Varaždinu radnim danom od 10-12 sati te od 18-19:30 sati i putem interneta na linku: http://online.hnkvz.hr/

Cijene ulaznica su od 25kn/30kn/40kn/50kn/60kn/70kn, rezervacije nisu moguće, a sve predstave se održavaju u HNK u Varaždinu.

Ulaznice za druge gradove i općine, u prodaji su od 5. veljače, isključivo u mjestima gdje se izvode predstave.

Više informacija pronađite na web stranici Kerekesh teatra – http://kerekesh-teatar.hr/manifestacije/tjedan-smijeha/.

Kerekesh teatar i Varaždinski.hr vode vas na Tjedan smijeha!

Ako želite potpuno besplatno uživati u predstavi ‘Amateri‘, sve što trebate je u komentaru ispod objave na našoj Facebook stranici označiti osobu s kojom želite uživati u predstavi, a mi ćemo u utorak, 27. veljače, u jutarnjim satima slučajnim izborom odabrati dva sretna dobitnika koji osvajaju po dvije ulaznice za predstavu. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije