Vijesti / Kultura

KINO GAJ Film strave 'Kuća duhova' od četvrtka u varaždinskom gradskom kinu

KINO GAJ Film strave 'Kuća duhova' od četvrtka u varaždinskom gradskom kinu

Ako vam je potrebno nešto što će vam prodrmati živčani sustav, preporučamo da pogledate film 'Kuća duhova' u Kinu Gaj. Riječ je o hororu čiju režiju potpisuju Michael Spierig i Peter Spierig, a u glavnim ulogama su Jason Clarke, Sarah Snook i Helen Mirren.

Film ćete moći pogledati u tri navrata, u četvrtak u 20 sati i 30 minuta, u subotu u 22 sata i 15 minuta te u ponedjeljak, 12. ožujka, u 20 sati i 30 minuta.

Cijena ulaznice je 20 kuna, dobna granica je 15 godina.

Više o filmu 'Kuća duhova'

Film donosi radnju inspiriranu stvarnom Sarah Winchester (Helen Mirren) i prikazuje ekscentričnu nasljednicu bogatstva stečenog oružjem koja vjeruje da je progonjena dušama onih ubijenih Winchester puškom. Prema legendi, Sarah Winchester je vjerovala da će ostati živa dokle god će graditi svoju kuću. Film se snimao na autentičnoj lokaciji, što je bilo izuzetno teško i komplicirano filmskoj ekipi s obzirom na skučenost kuće.

Sarah Winchester je beskrajno i stalno gradila tu kuću, vjerujući da će ju, ako prestane, duhovi ubijenih progoniti i na kraju ubiti. Kuću je gradila punih 38 godina. No, njezina gradnja bila je pomalo bizarna s obzirom na to da se razna vrata i prozori otvaraju u zidove ili jednostavno ne vode nikamo.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!