Vijesti / Kultura

KAZALIŠTE Provjerite tjedni raspored HNK u Varaždinu!

KAZALIŠTE Provjerite tjedni raspored HNK u Varaždinu!

Donosimo tjedni raspored varaždinskog HNK!

U nedjelju, 15. travnja, u 19.30 sati u Velikoj koncertnoj dvorani održat će se koncert Varaždinskog komornog orkestra. Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U utorak, 17. travnja, u 19.30 sati na Velikoj sceni održat će se mjuzikl Jasona Roberta Browna 'Prošlih pet godina'. Ulaznice su u slobodnoj prodaji, a na ovoj izvedbi partnerica Ivanu Ćuiću biti će mlada pjevačica Irma Dragičević.

U srijedu, 18. travnja, u 11 sati na Velikoj sceni na rasporedu je mjuzikl Roberta Browna 'Prošlih pet godina'. Za škole.

U četvrtak, 19. travnja, u 11 sati na Velikoj sceni održat će se predstava 'Jaje' Zlatka Krilića.

U subotu, 21. travnja, u 18.30 sati na Sceni Zvonimira Rogoza održat će se predstava 'Zemlja kiše'. Radi se o gostovanju u organizaciji Veleposlanstva Republike Litve. Ulaz je slobodan.

U klubu Europa media u nedjelju, 22. travnja, u 19.30 sati na rasporedu je koncert Glazbene škole u Varaždinu.

U ponedjeljak, 23. travnja, u 18 sati na Velikoj sceni na rasporedu je dječja predstava 'Wanda lavanda'. Radi se o gostovanju Gradskog kazališta lutaka Rijeka, a ulaznice su u slobodnoj prodaji (predstava za djecu, uzrast 3+).

U utorak, 24. travnja, na Sceni Zvonimir Rogoz održat će se predstava 'Krokodili' Vladimira Arsenijevića. Predstava počinje u 20 sati, a ulaznice su u slobodnoj prodaji i na iskaznice Kluba prijatelja Kazališta.

Na Velikoj sceni u utorak, 24. travnja, u 10.30 sati održat će se predstava 'Jaje' Zlatka Krilića. Predstava je za škole.

U utorak, 24. travnja, u 19.30 sati u Velikoj koncertnoj dvorani na rasporedu je Koncert vokalne glazbe.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci