Vijesti / Kultura

RASPORED Provjerite što vas ovog tjedna očekuje u varaždinskom kazalištu

RASPORED Provjerite što vas ovog tjedna očekuje u varaždinskom kazalištu

Donosimo tjedni raspored varaždinskog HNK!

U ponedjeljak, 23. travnja, na Velikoj sceni održat će se predstava 'Wanda lavanda' Jelene Tondini. Predstava počinje u 18 sati, a radi se o gostovanju Gradskog kazališta lutaka Rijeka (predstava za djecu, uzrast 3+). Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na Sceni Zvonimira Rogoza u utorak, 24. travnja, na rasporedu je predstava 'Krokodili' Vladimira Arsenijevića. Predstava počinje u 20 sati, a ulaznice su u slobodnoj prodaji i na iskaznice Kluba prijatelja Kazališta.

Na Velikoj sceni u utorak, 24. travnja, u 10.30 sati održat će se predstava 'Jaje' Zlatka Krilića. Predstava je za škole. Predstava će se također održati u srijedu, 25. travnja, u istom terminu.

U srijedu, 25. travnja, na Sceni Zvonimira Rogoza održat će se predstava 'Krokodili' Vladimira Arsenijevića. Predstava počinje u 20 sati, a ulaznice su slobodnoj prodaji i na iskaznice Kluba prijatelja kazališta.

Na Velikoj sceni u četvrtak, 26. travnja, na rasporedu je stand up program Ivana Šarića. Program počinje u 19 sati. Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

U petak, 27. travnja, na Velikoj sceni na rasporedu je predstava 'Jaje' Zlatka Krilića. Predstava je za škola, a počinje u 10 sati.

U Klubu Europa media u petak, 27. travnja, u 12 sati održat će se promocija knjige Stjepana Mikaca. Ulaz slobodan.

U petak, 27. travnja, na Sceni Zvonimira Rogoza na rasporedu je predstava 'Zmijsko klupko' Michal Langa. Predstava počinje u 20 sati. Ulaznice su u slobodnoj prodaji i na kartice Kluba prijatelja kazališta.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci