Vijesti / Kultura

PREMIJERA 'Nevjerojatna priča o divovskoj kruški' od četvrtka u Kinu Gaj!

PREMIJERA 'Nevjerojatna priča o divovskoj kruški' od četvrtka u Kinu Gaj!

Još jedna poslastica dolazi u Kino Gaj, a u njoj će posebno uživati oni najmlađi! Riječ je o animiranom filmu 'Nevjerojatna priča o divovskoj kruški', a brojni poznati hrvatski glumci posudili su glas ovim simpatičnim likovima.

Film će se prikazati u šest navrata. 3. svibnja film počinje u 18 sati, 4., 5., 6. i 12. svibnja u 18 sati, dok 13. svibnja film možete pogledati u 11 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cijena ulaznice je 20 kuna, a film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Više o filmu 'Nevjerojatna priča o divovskoj kruški'

Najbolji prijatelji, slon Sebastijan i mačka Prugica, žive u mirnom primorskom mjestu Suncogradu. Svi žive sretno dok, iznenada, omiljeni gradonačelnik Đibi ne nestane! Za vrijeme pecanja, Prugica ulovi poruku u boci od Đibija, koji piše da je zaglavio na Tajanstvenom otoku i da ga treba doći spasiti.

U boci se nalazi i malo sjeme – nakon što ga posade, iz njega izraste divovska kruška! Od kruške su izradili brod u kojem Sebastijan, Prugi i otkvačeni profesor Glukoza kreću u opasnu avanturu s gusarima, morskim zmajem i znatiželjnim duhovima. Svu hrabrost koju su imali su umalo potrošili, ali ipak ništa ne može spriječiti najbolje prijatelje – da pronađu Tajanstveni otok i vrate se kući s Đibijem.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci