Kišić: ‘Mladenović je od gotovo svih kandidata tražio da im bude na listi’

Na današnjoj konferenciji za medije liste GLAS Denis Mladenović, koji se nalazi na spomenutoj listi zatražio je javnu ispriku SDP-ovog kandidata Alena Kišića, nakon što ga je on uvrijedio šireći laži da će, ukoliko Čehok dođe na vlast, on biti pročelnik Odjela za kulturu i sport.

> ČEHOK O KAMPANJI ‘Želimo sučeljavanje argumenata i programa, a ne nasilje i laž’

Kišićev izborni stožer se o svemu očitovao priopćenjem koje prenosimo u cijelosti.

‘Današnji napadi kandidata za gradonačelnika Ivana Čehoka, kad je u dva navrata, najprije ujutro, a onda i poslijepodne, za navodni fizički obračun kandidata s HDZ-ove liste i kandidata Čehokove liste optužio nikog drugog nego Alena Kišića, su vanpredmetni.

Ovi ‘polupani lončići’ ukazuju na priličnu nervozu kandidata Čehoka koju sve vidljivije pokazuje u posljednjih nekoliko dana.

Vjerojatni uzrok ove nervoze i napada na protukandidata Kišića jest teret koji nosi na svojim leđima iz prethodnog mandata čiji su epilog tri optužnice prema kojima je okrivljen da je oštetio Grad Varaždin za nekoliko desetaka milijuna kuna.

U tom se kontekstu postavlja i pitanje, na koje Čehok nikako da odgovori, a to je ako u kojem slučaju i bude izabran, planira li gradonačelnički mandat predati jednom od zamjenika, Zlatanu Avaru ili Sandri Malenici, kako bi ponovo izbjegao zatvor?

Njegova kandidatura je samo iskaz neodgovornosti prema svome gradu i građanima. Jer podsjetimo, Ivan Čehok nije podnio ostavku na mjestu gradonačelnika iz moralnih razloga, već kako bi izbjegao zatvor.

Na sreću svih građana Varaždina, Ivan Čehok neće pobijediti na izborima.

Neistine koje je iznio gospodin Denis Mladenović na konferenciji za medije, samo su još jedan dokaz njegove vjerodostojnosti.
On je varaždinskoj javnosti poznat postao u ožujku 2011. godine kada je organizirao javna okupljanja, odnosno prosvjede protiv Vlade Jadranke Kosor, ali i vlasti u gradu Varaždinu na čelu s Ivanom Čehokom. Tada je ispred gradske vijećnice uzvikivao: Grad baroka bez Čehoka.

Također, gospodin Mladenović je obavio predizborne razgovore sa gotovo svim kandidatima te tražio da bude na listi, a očito je jedino Ivan Čehok ispunio njegove želje i zahtjeve’, stoji u priopćenju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije