Vijesti / Izbori 2017.

Kišić: 'Bio sam najnapadanija osoba u kampanji, no prošao sam to sa smiješkom'

Kišić: 'Bio sam najnapadanija osoba u kampanji, no prošao sam to sa smiješkom'

Danas je na Franjevačkom trgu kandidat za gradonačelnika Varaždina koalicije HNS-SDP-HSS-HSU-Hrvatski laburisti Alen Kišić održao konferenciju na Franjevačkom trgu.

- Danas smo se našli simbolično 5 do 12 iz razloga što sam ja na listi za gradonačelnika broj 5, a 12 je lista za Gradsko vijeće - kaže Kišić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Istaknuo je kako je on bio najnapadanija osoba u kampanji.

- Čak u trenutnku kad su se potukli predstavnici HDZ-a i kandidat Čehokove liste, ja sam bio kriv. Međutim, mi smo to prošli sa smiješkom i nama su najbitniji građani i birači. Prema tome smo strukturirali naš program. Mi želimo stabilnost u Varaždinu, a za to nam je potrebno 13 ruku u Gradskom vijeću. 

Dodaje kako Varaždin nije spreman na nove šokove, kako ne treba nove probleme oko proračuna, probleme oko neriješavanja ključnih problem ni gradonačelnika kojeg će se uhićivati. 

- Varaždinu savršeno pristaje riječ ponos. Ponosan grad koji neće biti pri dnu s plaćama, ponosan grad koji neće biti prepoznatljiv u Hrvatskoj po tome što se ne rješava ključni problem otpada i konačnici ponosan koji nema gradonačelnika kojeg će se uhićivati.

Komentirao je i lažne letke koji su kružili gradom u vezi Ivana Čehoka.

> VA BANQUE Lažni leci preplavili grad. Čehok: 'Kampanja im je priglupa'

- Ja te letke nisam vidio, čuo sam da postoje, naravno ja ih osuđujem ukoliko nisu istinite. A što se tiče Čehokove kampanje, mislim da sam ja bio daleko najnapadaniji. Meni su davali nadimke od druga Tita, Sulejmana, brojili su mi dane u Varaždinu, brojili su mi kilograme. I na kraju je ispao veći problem kandidature za gradonačelnika višak kilograma, nego tri sudska procesa. 

Dodao je kako je najponosniji na odnos koji je uspio ostvariti s umirovljenicima.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!