Zasladite se za vikend: Isprobajte ukusan recept za kruh od bundeve
Priprema je vrlo jednostavna, a kruh će oduševiti vaše najmilije...
Ako volite karamelu, ova će vas torta oduševiti, a lako ju je i napraviti!
Trebate na brzinu napraviti rođendansku tortu ili jednostavno obožavate karamelu, ovaj je recept jednostavan, a većinu potrebnih sastojaka vjerojatno već imate kod kuće.
Ako nemate naviku spremati quiche, promijenite to s ovim izvrsnim i laganim receptom
Quiche Lorraine je popularno jelo nazvano po istoimenoj francuskoj pokrajIni, a radi se s jajima, špekom, sirom i vrhnjem.
Na hrani se stvorila plijesan? Evo koje su namirnice još uvijek sigurne, a koje treba baciti
Nepisano je pravilo za većinu namirnica da se provjeri rok trajanja; ako je rok dobar, malo je vjerojatno da proizvod više nije siguran za jelo, kaže savjetnica za sigurnost hrane...
Sol ipak ima rok trajanja: Evo kako se treba čuvati da se ne pokvari
Ako je na otvorenom može se stvoriti i plijesan.
Varaždinka Marija Gregurić jelom oduševila žiri na MasterChefu, ispričala i svoju životnu priču
Ona je za žiri pripremila svinjski lungić s kremom od celera, tostiranim lješnjacima i mrkvom.
Poslušajte savjet nutricionistice: Ovaj ukusni obrok preporučuje se kako bi san bio kvalitetniji
Ako se hrana koju smo pojeli ne probavi prije nego što odemo u krevet, tijelo će vrijeme koje treba provesti odmarajući trošiti na probavljanje...
Ubacite cimet u prehranu: Ovaj sjajan začin ima brojne blagodati za naš organizam
Cimet je bogat vlaknima, pa pruža dugotrajan osjećaj sitosti.
Zapečeni špageti osvojili su internet, napravite ih prema ovom receptu
Nestaje sa stola u trenu!
Marijana Batinić voditeljica je nove sezone ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’, teku prijave za novu sezonu!
Jedno od najpoznatijih RTL-ovih lica gledatelji će moći pratiti u dosad neviđenoj ulozi.
Reshetka i Đuragan opet oduševili: Burger iz Varaždinskih Toplica osvojio 2. mjesto na Zagreb Burger Festivalu
Vrlo visoko i sada već konstantno uspješno našla se jedna franšiza iz okolice Varaždina.
Žao vam je svaki dan bacati stari kruh? Evo sto sve s njim možete napraviti
Krušne se mrvice rade tako da se samelju ostatci starog kruha, a ako ih nećete odmah koristiti možete ih i zamrznuti jer tako mogu trajati mjesecima...
PRESTIŽNA NAGRADA Restoran Zlatne Gorice dobio Michelinovu oznaku 'Bib Gourmand'!
Trijumf hrvatske gastronomije.
Skoro je kraj sezoni tikvica: Evo kako ih zamrznuti da u njima uživate i u prosincu
Iako se tikvice mogu zamrznuti i cijele, tako će ih kasnije biti teže odmrznuti i pripremiti, pa je najbolje unaprijed odlučiti kakav vam oblik odgovara...
Ne znate što kuhati? Probajte ova dva odlična recepta od ostataka hrane
Da bi što više ljudi uvjerile da manje hrane bacaju, kuharice Alex Elliott-Howery i Jaimee Edwards osmislile su knjigu recepata od ostataka pod nazivom Use It All (Iskoristi sve)...
Znate li kako se zamrzavaju borovnice i koliko se dugo tako mogu čuvati?
Otopite ih u zdjeli, brzo isperite i odmah upotrijebite ako ih koristite npr. za smoothie od smrznutih borovnica ili ih pustite da odstoje dok ne dosegnu sobnu temperaturu, otprilike jedan sat...
Dijetetičarka objasnila zašto ne bismo trebali jesti samo bjelanjak
Jaja su jedna od namirnica s najvećom nutritivnom vrijednošću, pod uvjetom da ih jedete cijele, bjelanjak i žumanjak, objasnila je dijetetičarka...
Kuharica podijelila recept za savršeno pečene krumpire čija priprema traje 15 sati; mnogi kažu da se isplati
Kuharica je recept podijelila na TikTok i Instagram profilu, a mnogi su se odlučili 'baciti na posao' i provjeriti isplati li se potrošiti gotovo cijeli dan za pečenje krumpira...