Spremate roštilj za Praznik rada? S ovim će trikovima zablistati!
Nakon pečenja...
Buhtle s višnjama i Nutellom zvuče fantastično: Pripremite ga po jednostavnom receptu zbog kojeg nestaju u trenu
Bojana Matek podijelila je recept za buhtle koje možete puniti prema osobnim preferencijama, s Nutellom ili višnjama, no najefektnija je zajednička kombinacija...
ZLATNA KAPLJICA 2022 Izložba vina u Varaždinskim Toplicama
Za sve ljubitelje dobre kapljice.
DANI HRVATSKOG KULINARSTVA Tomislav Karamarko pobjednik je natjecanja Bocuse d`Or
Pripala mu je ugledna pozicija predstavnika Hrvatske na sljedećem izdanju najprestižnijeg svjetskog individualnog natjecanja u kulinarstvu – Bocuse d'Or Europe.
Održan 2. znanstveni skup 'Varaždinsko bučino ulje': 'Proizvodnja našeg crnog zlata doživljava ekspanziju'
Skupu je prisustvovao veliki broj proizvođača bučinog ulja.
Započelo prikupljanje uzoraka vina za 19. Decanter World Wine Awards
Vinariju Mežnarić posjetili župan Anđelko Stričak te Decanter sudac Siniša Lasan.
Proglašeni šampioni i dodijeljena zlatna priznanja najboljima na 29. izložbi mladih vina u Ludbregu
Najveću izložbu mladih vina u Hrvatskoj organizirala je Udruga vinograda „Trsek“.
'TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!' Nova sezona kuhanja počinje 31. siječnja
Evo tko će sve doći pred kamere i pokazati svoje kulinarsko znanje.
Stiže nova sezona RTL-ovog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'
Nakon veselog specijala u kojem su se pripremala blagdanska jela, RTL-ov kulinarski show vraća se u svom klasičnom izdanju.
Dodaci koje stavljate u sendvič puno govore o vašem karakteru: Od svih, majoneza je broj jedan Hrvatima
Zanimljivo je da dodaci koje volimo stavljati između dvije šnite kruha zapravo puno otkrivaju o našem karakteru.
Blogerica otkrila trikove za pripremu najbolje baklave kod kuće
Mnogi misle da je vrlo jednostavno pripremiti baklavu, složiti kore i orahe između, ali postoji niz trikova i postupaka u pripremi koji je čine ukusnijom, sočnijom i boljom.
Kuharica otkrila kako poširati više jaja istovremeno da ispadnu odlična
Tajna je u miješanju vode jednom kada proključa.
Napravite džem od sočnog voća sa chia sjemenkama umjesto šećera - u samo 10 minuta!
Okus svježeg voća teško je usporediti sa kupovnim džemovima, a osim na kruh možete ga dodati u jogurt ili u zobenu kašu za doručak.
Zdravi doručak prilagođen i veganima: Pečeni karamelizirani batati s jajima
Zamrzavanje kristalizira vodu unutar slatkog krumpira da ne probije izvan kože, a pečenje na visokoj temperaturi karamelizira njegove šećere.
Znamo kako čuvati jaja, tjesteninu… A znate li kako se pravilno čuva papar da zadrži dobar okus?
Čuvajte ga pravilno ako želite sačuvati aromu.
Otkrila nevjerojatan trik kako oguliti mango u samo nekoliko sekundi: 'Ovo je sjajno!'
Svi znaju muku kod rezanja manga kada ne mogu pronaći gdje je koštica pa nepažljivo režu pomalo skupo voće i na kraju većinu ploda moraju baciti, ali s ovim trikom to se neće događati.
Dodajte ovaj jedan sastojak u pire krumpir i okus će ispasti savršen
Osim što će okus biti odličan, i tekstura će biti znatno bolja nego kod tradicionalne pripreme.
Puslice - savršen poklon nekome koga volite
Nerijetko su najjednostavnije stvari i najbolje. U mjesecu smo darivanja i ne treba čekati Božić da razveselimo nekoga tko nam je drag...