Vijesti / Vino i hrana

HRVATSKI KUHARSKI KUP

VARAŽDINCI OPET NAJBOLJI Marin Sambolek i Dario Rodeš prvi na kuharskom kupu Slavka Večerića u Pregradi

VARAŽDINCI OPET NAJBOLJI Marin Sambolek i Dario Rodeš prvi na kuharskom kupu Slavka Večerića u Pregradi
Hrvatski kuharski savez

Domislović i Tomašić bili su najbolji u pripremi glavnog jela i deserta, u pripremi hladnog predjela sakupili su premalo bodova i sveukupno bili iza Samboleka i Rodeša.

Kuharski kup Slavka Večerića održao se u Pregradi drugu godinu za redom u sklopu 49. lokalno-tradicijske manifestacije manifestacije 'Branje grojzdja'. Bilo je to 4. kolo Hrvatskog kuharskog kupa.

I ovoga puta je u fokusu održavanja natjecanja Kupa bila prezentacija, razvoj i izgradnja prepoznatljive hrvatske kulinarske ponude uz promociju hrvatskih proizvoda i lokalne tradicionalne kuhinje.

Pobjedu su ovaj put odnijeli Marin Sambolek iz Hotela Turist i njegov pomoćnik Dario Rodeš (na naslovnoj slici).

Drugo mjesto također ide varaždinskim kuharima, Nikoli Domisloviću iz Park Boutique Hotela i njegovom pomoćniku Dinku Tomašiću. Domislović i Tomašić bili su najbolji u pripremi glavnog jela i deserta, u pripremi hladnog predjela sakupili su premalo bodova i sveukupno bili iza Samboleka i Rodeša.

Na trećem mjestu bili su Tomislav Greganić Hotela The Westin Zagreb i Marela Hudoletnjak.

Sljedeće kolo održat će se krajem listopada u Bjelovaru kada će biti poznat i ukupni pobjednik i dobitnik velike kristalne kuhače.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!