Kulinarsko natjecanje u Vinkovcima
VARAŽDINSKI KUHARI Marin Sambolek i Nikola Domislović zauzeli drugo i treće mjesto na natjecanju 'Zlatna jabuka'
Na natjecanju je sudjelovalo devet ekipa, a među prva tri mjesta našle su se čak dvije ekipe iz Varaždina.
U svečanoj dvorani Barun Trenk u Vinkovcima, u sklopu Sajma zdravlja, sinoć je održano 15. izdanje kuharskog natjecanja 'Zlatna jabuka'.
Na natjecanju je sudjelovalo devet ekipa, a među prva tri mjesta našle su se čak dvije ekipe iz Varaždina.
Marin Sambolek iz hotela Turist bio je drugoplasirani, a treće mjesto zauzeo je Nikola Domislović iz Park Boutique Hotela Varaždin.
O pobjedniku je i ovog puta odlučivalo glavno jelo, a tu se najbolje snašao Dario Špehar iz hotela Jezero-Plitvička jezera.
Hrvatski kuharski kup nastavit će se nakon ljeta, kada su preostala još dva kola koja će se održati u Bjelovaru i Pregradi.
Natjecanje u Vinkovcima održano je u organizaciji Udruge kuhara i slastičara Vukovarsko- srijemske županije i Hrvatskog kuharskog saveza.
Najnovije
-
Održana je rasprava na temu 'Manje šećera, više aktivizma'...
-
-
Održat će se ove nedjelje...
-
Policija moli građane za razumijevanje...
-
Ceh mesara bio je najbogatiji među cehovima...
Reci što misliš!