Vijesti / Vino i hrana

Kulinarsko natjecanje u Vinkovcima

VARAŽDINSKI KUHARI Marin Sambolek i Nikola Domislović zauzeli drugo i treće mjesto na natjecanju 'Zlatna jabuka'

VARAŽDINSKI KUHARI Marin Sambolek i Nikola Domislović zauzeli drugo i treće mjesto na natjecanju 'Zlatna jabuka'
Facebook Hrvatski kuharski savez

Na natjecanju je sudjelovalo devet ekipa, a među prva tri mjesta našle su se čak dvije ekipe iz Varaždina.

U svečanoj dvorani Barun Trenk u Vinkovcima, u sklopu Sajma zdravlja, sinoć je održano 15. izdanje kuharskog natjecanja 'Zlatna jabuka'.

Na natjecanju je sudjelovalo devet ekipa, a među prva tri mjesta našle su se čak dvije ekipe iz Varaždina.

Marin Sambolek iz hotela Turist bio je drugoplasirani, a treće mjesto zauzeo je Nikola Domislović iz Park Boutique Hotela Varaždin.

O pobjedniku je i ovog puta odlučivalo glavno jelo, a tu se najbolje snašao Dario Špehar iz hotela Jezero-Plitvička jezera.

Hrvatski kuharski kup nastavit će se nakon ljeta, kada su preostala još dva kola koja će se održati u Bjelovaru i Pregradi.

Natjecanje u Vinkovcima održano je u organizaciji Udruge kuhara i slastičara Vukovarsko- srijemske županije i Hrvatskog kuharskog saveza.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!