Vijesti / Vino i hrana

NAJUKUSNIJI TJEDAN U GODINI

POČINJE TJEDAN RESTORANA Od 15. do 24. ožujka uživajte u vrhunskim jelima i rapsodiji okusa u Terbotzu

POČINJE TJEDAN RESTORANA Od 15. do 24. ožujka uživajte u vrhunskim jelima i rapsodiji okusa u Terbotzu
Ilustracija

Ako ste ljubitelj fine hrane i pića, svoje slobodno vrijeme u nadolazećem periodu od 15. do 24. ožujka rezervirajte za gastro manifestaciju 'Tjedan restorana'.

Uskoro počinje već tradicionalna gastro manifestacija 'Tjedan restorana'.

U nadolazećem tjednu od 15. do 24. ožujka možete posjetiti brojne restorane diljem Lijepe naše.

Kako se održava dva puta godišnje, restorani su u mogućnosti koristiti različite i sezonske namirnice.

Prilika je to za gastronomsku raznovrsnost, uživanje u rapsodiji okusa, prikaz umijeća i inovacije na tanjuru uz pristupačnu cijenu.

U ponudi će restorani imati preko 600 predjela, glavnih jela i deserta.

Da bi doživljaj bio potpun, osoblje restorana rado će vam preporučiti i dobro vino koje pobuđuje osjetila.

Definitivno jedan od boljih načina za početak proljeća, poručuju organizatori.

Restoran Terbotz sudjeluje u manifestaciji sa sljedećim menijem:

Predjelo:

1. Hladna salata od junetine i bučinog ulja s dodatkom turoša

2. Krem juha od hrena s dmaćim krutonima

3. Kašoto od tri vrste žitarica miješanih gljiva na aromatiziranom pestu, ravioli od buče punjeni kremom od slanutka

Glavno jelo:

1. Ragu svinjskog filea i julienne povrća na kremastom pireu od pastrnjaka i krumpira s bučinim košticama

2. Punjena puretina s tenfanim umakom, knedle od kruha i sira

3. Slasna pastrva u hrskavom omotaču na crvenoj kremastoj podlozi, garnitura sezonskim salata s domaćim dresingom

Desert:

1. Punjena jabuka u tijestu

2. Okusi kave - kolač i sladoled

3. Čokoladna fantazija s narančom

S obzirom na veliku posjećenost na vrijeme rezervirate svoje mjesto na broj telefona: 040/857-444.

259d5a891751a625c6d13e3e32c30878.jpg?v=6

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!