Vijesti / Vino i hrana

TRI DANA ROMANTIKE

Garden Čakovec: Rezervirajte vikend ljubavi za romantične trenutke uz večeru u četiri slijeda

Garden Čakovec: Rezervirajte vikend ljubavi za romantične trenutke uz večeru u četiri slijeda
The Garden Bar & Kitchen Čakovec

Proslavite vikend ljubavi uz večeru od četiri slijeda i jedinstven ambijent u The Gardenovom dvorcu hrane 14., 15. i 16. veljače

Kažu da je Valentinovo najromantičniji dan u godini, a nema romantičnijih trenutaka od večere s voljenom osobom u okružju prekrasnog dvorca. Dobro to znaju i u The Garden Bar & Kitchen Čakovec, gdje vas čak tri dana čeka posebna ponuda povodom Valentinova. 

Proslavite vikend ljubavi u Čakovcu na mjestu gdje je romantika stvorena i gdje ljubav pobjeđuje strah od smrti. Uživajte u večeri od četiri slijeda u The Gardenovom dvorcu hrane i osjetite duh prošlih vremena u jedinstvenom ambijentu uz posebno glazbeno iznenađenje koje vam pripremaju.

Ova specijalna ponuda dostupna je čak tri dana, pa tako u njoj možete uživati 14., 15. i 16. veljače, no rezervirajte svoja mjesta već danas, jer brzo će se popuniti, a vi biste mogli propustiti romantične trenutke s najdražom osobom koji vas očekuju.

Za sve upite i rezervacije javite im se mailom na [email protected], pozivom na broj telefona 040/390-777 ili u inbox Facebook stranice i iznenadite svoju bolju polovicu romantičnom večerom u prekrasnom okruženju dvorca Zrinski.

Cjelokupnu ponudu povodom Valentinova pogledajte ovdje:

Fotografija The Garden Bar & Kitchen Äakovec.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video