Vijesti / Vino i hrana

MEĐU NAJBOLJIMA

ZLATNA SOLINKA Nikola Domislović i Dinko Tomašić iz varaždinskog Park Boutique Hotela osvojili treće mjesto u 1. kolu Hrvatskog kuharskog kupa

ZLATNA SOLINKA Nikola Domislović i Dinko Tomašić iz varaždinskog Park Boutique Hotela osvojili treće mjesto u 1. kolu Hrvatskog kuharskog kupa
Hrvatski kuharski kup

Varaždinci Nikola Domislović i Dinko Tomašić odličnim rezultatom otvorili su novu sezonu Hrvatskog kuharskog kupa.

Natjecanjem 1. kola pod nazivom 'Zlatna Solinka', otvoreno je četrnaesto izdanje Hrvatskog kuharskog kupa.

Na natjecanju su nastupili i debitanti Nikola Domislović i Dinko Tomašić iz varaždinskog Park Boutique Hotela te su osvojili odlično treće mjesto.

Marin Sambolek iz Hotela Turist, također je ostvario odličan rezultat te se plasirao na četvrto mjesto.

Natjecanje u Solinu održano je četvrti puta u organizaciji Udruge kuhara Splitsko-dalmatinske županije i Hrvatskog kuharskog saveza.

Ova dvodnevna manifestacija započela je u četvrtak, 7. veljače, kada su sudionici počeli pripremali tri slijeda za svečanu večeru za preko 100 uzvanika koja se održala u restoranu Andrea

 

Ukupni poredak

1. Tina Đerek, Restoran Cvita, Split 194,00

2. Dario Špehar, Hotel Plitvice - Restoran Lička kuća, Plitvička jezera 181,33

3. Nikola Domislović, Park Boutique Hotel, Gastrocom d.o.o., Varaždin 174,67

4. Marin Sambolek, Hotel Turist, Varaždin 174,33

5. Tomislav Sabolić, Chef.hr, Koprivnica 172,67

6. Antonio Bukvić, Restoran Juice box, Zagreb 168,00

7. Sanja Jalšovec, Županijska bolnica Čakovec 162,33

8. Sandra Jadek, Udruga Kuhara Grada Orahovice 66,67

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!