Vijesti / Vino i hrana

FULIRANJE 2018

Puklavec Family Wines ekskluzivni vinski partner zagrebačkog adventskog događanja Fuliranje 2018

Puklavec Family Wines ekskluzivni vinski partner zagrebačkog adventskog događanja Fuliranje 2018
Fuliranje / PR / Puklavec Family WInes

Na ovogodišnjem Fuliranju čekaju vas više od 40 restorana, 60 izvođača, te Puklavec Family Wines i njihova linija Jeruzalem Ormož

Centar Zagreba će i ove godine između 29. studenoga i 1. siječnja odjenuti blagdanske boje sve popularnijeg adventskog događanja, koje se pod imenom Fuliranje odvija već sedmu godinu zaredom.

Fuliranje 2018, po izboru posjetitelja najpopularniji događaj u Zagrebu, dodatno će obogatiti ovogodišnji Vinar godine - Puklavec Family Wines - koji će ove godine ekskluzivno brinuti za ponudu kuhanih vina te izabranih vina i pjenušaca iz linije Jeruzalem Ormož.

Na raznolikom adventskom događanju u centru hrvatske prijestolnice i ove će godine posjetitelje iz svih krajeva dočekati adventske kućice, dok će festival u svojih mjesec dana trajanja vrviti kulturnim, glazbenim i kulinarskim događanjima. Kroz više od 40 najboljih hrvatskih restorana, na Strossmayerovom trgu kao eksluzivni zastupnik za vina predstavit će se slovenski Vinar 2018. godine - Puklavec Family Wines.

Fotografija Fuliranje.Fotografija Fuliranje.Fotografija Jeruzalem Ormož.

Posjetitelji će moći i nazdraviti kuhanim vinom te izabranim vinima i pjenušcima iz linije Jeruzalem Ormož. I ove će se godine kroz prosinac u centru Zagreba odviti bogat kulturni i glazbeni program, na kojem će sudjelovati više od 60 umjetnika i izvođača

Fotografija Jeruzalem Ormož.

Posljednje noći ove godine hrvatska će se prijestolnica s brojnim posjetiteljima pretvoriti u plesni podij uz besplatan doček Nove uz Defected label i svjetski poznate izvođače poput: Todd Terry, PEZNT, Andy Daniell, Black Soul i mnogih drugih.

Fotografija Fuliranje.

Zagrebačko adventsko događanje Fuliranje možete pratiti i putem njihovih službenih kanala:

Internet stranica: http://www.fuliranje.com/

Facebook: https://www.facebook.com/Fuliranje/

Instagram: https://www.instagram.com/fuliranje/

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.