Vijesti / Vino i hrana

U DVORIŠTU CVEK TOČIMO VINO KREIRANO S VINARIJOM ŠTAMPAR

VIDEO Kreirali smo cuvée s tri sorte vina za treći rođendan Varaždinskog!

VIDEO Kreirali smo cuvée s tri sorte vina za treći rođendan Varaždinskog!

U subotu 7. srpnja održava se manifestacija Festival varaždinskih dvorišta. Navratite do dvorišta Cvek u Kukuljevićevoj 7, gdje organizaciju događanja koje povezuje bicikle, modu i glazbu vodi naša ekipa iz Varaždinskog.hr.

U 'našem' Cvekovom dvorištu na Festivalu varaždinskih dvorišta u subotu 7. srpnja slavimo tri godine (plus dodatna tri mjeseca) postojanja Varaždinskog.hr.

Vezana vijest:

Festival varaždinskih dvorišta 2016 TREĆI ROĐENDAN VARAŽDINSKI.HR SLAVI Bicikli, moda i glazba spojeni u jedno na Festivalu varaždinskih dvorišta!

Tom prilikom sjeli smo u auto i skoknuli kroz našu vinogradarsku regiju Zagorje - Međimurje do Vinarije Štampar

Trebalo je kreirati vino koje će opisivati slogan našeg medija 'Lokalno. Bitno. Sa stavom', vino koje ćemo točiti ove subote na manifestaciji omiljenoj Varaždincima i posjetiteljima.

Vinarija Štampar vođena je obiteljski i u njihovim vinima prepoznaje se težnja stvaranju kvalitetnih vina i zadržavanje autohtonih okusa pa je odluka pala da se zaputimo do Davida Štampara u Sveti Urban.

Naš novinar i izvršni urednik Zvonko Lončar (samoprozvani poznavaoc vina) odabrao je tri sorte, a Štampar kreirao cuvée odnosno kupažu koje smo pretočili u boce i etiketirali.

Naravno, snimili smo i kratki video pa bacite oko kako je to izgledalo.

Dođite svakako u subotu 7. srpnja do Cvekovog dvorišta (Kukuljevićeva 7) na manifestaciju Festival varaždinskih dvorišta. U dvorištu smo od 10 sati, a cijeli program koji se sastoji od izložbe starih bicikala, modne revije na biciklima, gledanju tekme Hrvatska - Rusija, a nakon nje žive svirke pročitajte klikom ovdje.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video