Vijesti / Vino i hrana

Okusi ljeta kako ih osjeća Terbotz

Okusi ljeta kako ih osjeća Terbotz

Na jednoj od najpoželjnijih pozicija u Međimurju, u Železnoj Gori kraj Štrigove, s terase restorana Terbotz pruža se i jedan od najljepših pogleda. Spoj stoljetne obiteljske tradicije u stvaranju vina i kulinarstva na jednom mjestu, prekraćuje vaše ljetne dane svježinom kakvu priželjkujete.

Dok chefovi spravljaju jela od svježih namirnica, dijelom ubranih iz vlastitog vrta kurije, znalački kombinirajući okuse i mirise, pod zemljom se događa veza božanske kapi i čovjeka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kurija Terbotz uzdiže se povrh podruma koji će uskoro objediniti degustaciju vina i hrane u posebnim paketima ponude, no ne zaboravlja vas pozvati ni na svoju terasu s koje se pruža pogled u obližnje šume i vinograde, a na horizontu se pojavljuju i obronci planina koje znamo sa zemljovida.

Ljetne vrućine ublažit će deserti poput sladoleda obogaćenih poznatim okusima iz prirode, hranom koja još više približava domaći kraj, vinom stvaranim od sorti čija je povijest utkana u međimursku zemlju.

Preko stotinu godina tradicije obitelji Jakopić danas se strastveno brani izgradnjom vlastitog vinarskog, kulinarskog i turističkog identiteta. Raskoš u čaši i na tanjuru poziva vas da dio ljeta podijelite s Terbotzom. (Aleksandra Ličanin / Lovely Međimurje)

Železna Gora 113, Štrigova
040 857 444
Facebook stranica Terbotz
Web stranica Terbotz

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video


Vezani članci