Vijesti / Vino i hrana

PRIZNANJE Đurina hiža među 10 najboljih 'value for money' restorana u Hrvatskoj

PRIZNANJE Đurina hiža među 10 najboljih 'value for money' restorana u Hrvatskoj

Ekipa portala Crogourmet365 Hrvatske turističke zajednice obišla je Hrvatsku uzduž i poprijeko i napravila malu rang listu restorana u kojima je najbolji omjer cijene i kvalitete onoga što dobijete na tanjuru, piše portal Gastro.hr poznatog gastro-blogera i novinara Domagoja Jakopovića Ribafisha.

U tome izboru najboljih deset restorana u kojima ćete za plaćeno dobiti najviše nalazi se i Seoski turizam Đurina Hiža, smješten na staroj cesti za Varaždinske Toplice, tek par stotina metara prije nego što ćete se spustiti u topličku kotlinu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovaj restoran s godinama je, zahvaljujući trudu cijele obitelji sve poznatiji i u našem kraju, ali i na nacionalnoj gastro sceni.

- Volite li šumu, prirodu i pogotovo jela od divljači, vrijeme je da pođete u Varaždinske Toplice. Naime, tamo vas čeka prekrasna obiteljska priča u kojoj mama radi juhe i kolače, sestra pomaže oko roštilja, tata radi vino, a sin sve to organizira i vodi. Okusi su savršeni, atmosfera idilična, najtoplije preporučujemo juhu od gljiva i srneći file... Za početak... - piše Ribafish za Đurinu hižu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci