Vijesti / Vino i hrana

OBOŽAVATELJI NUTELLE U ŠOKU: Tvrtka u tajnosti promijenila recept!

OBOŽAVATELJI NUTELLE U ŠOKU: Tvrtka u tajnosti promijenila recept!

Nutella je potvrdila da je promijenila recept svog namaza od čokolade i lješnjaka - što je izazvalo ogromnu reakciju među ljubiteljima marke. Proizvođač, Ferrero, priznao je da je prilagodio svoju formulu, nakon izvješća njemačke skupine potrošača.

Hamburški centar za zaštitu potrošača na svojoj je Facebook stranici objavio da staklenka sada sadrži 8.7. posto obranog mlijeka u prahu, u suprotnosti s 7.5. posto prije, prema analizi naljepnice proizvoda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

'Kvaliteta ... i sve ostale karakteristike Nutelle ostale su isti', objavila je tvrtka. Njemačka podružnica tvrtke Ferrero rekla je da je napravila 'prilagodbu' kao što mnogi brandovi redovito rade sa svojim proizvodima.

Ipak, udruga potrošača istaknula je da je boja svijetlija zbog promjene recepture. 'Budući da je boja nove Nutelle svijetlija, pretpostavljamo da je više obranog mlijeka u prahu dodano na ušrb kakaa', rekli su ističući da Ferrero nije dužan otkriti količinu kakao u Nutelli.

Mnogi ljubitelji Nutelle na društvenim mrežama izražavaju svoje prenaraženost promjenom recepta omiljenog čokoladnog namaza.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!