NEOBIČAN sastojak koji Jamie Oliver dodaje pečenom krumpiru
Slavni chef Jamie Oliver stao je na kraj debati kakav je pečeni krumpir najbolji, kakvu vrstu masti dodati u pečenje i treba li ga prije kuhati na pari. A možda je i započeo novu debatu otkrivši neobičan sastojak koji dodaje pečenom krumpiru: aceto balsamico.
Navodno, balzamični ocat daje krumpir bolji okus - i čini ga crnim. Jamie je otkrio svoju tajnu gostujući na Božićnom showu Channel 4. "Imam sasvim drugačiji pristup krumpiru", rekao je. "To je vrlo jednostavna, malo zamršena, ali sjajna ideja."
Sadržaj se nastavlja...
Upravo se čita
-
Prvo ime liste je župan Varaždinske županije Anđelko Stričak...
-
Bravo, Mateja!
-
Tijelo nesretnog maldića pronađeno je mjesec dana nakon njegovog nestanka...
"Unutra ide otprilike pola boce balzamičnog octa pa krumpir iz pečenja izlazi crn", nastavio je Jamie dodajući da je božanstvenog okusa i malo slatkast zahvaljujući luku. "Vrlo je drugačiji i apsolutno ukusan."
Jamie je predložio pripremu 'tamnog, ljepljivog i slatkog' krumpira dan prije, a zatim ih zagrijete u jelu prije božićnog ručka. Balzamični ocat izlijeva se na krumpir prije pečenja.
Neovisno sviđa li vam se ideja crnog krumpira na božićnom stolu ili ne, sigurno vas je zaintrigirao.
Najnovije
-
Također mu je oduzeto vozilo kojim je upravljao...
-
Utakmica je zakazana za subotu u 15 sati i 30 minuta...
-
LORI se nalazi na lokaciji 'Starog mlina' u Ludbregu...
-
Šire se kapaciteti...
-
Poziv se odnosi na dodjelu sredstava za čak deset mjera...
Reci što misliš!