Vijesti / Vino i hrana

3,2,1 - KUHAJ! Ivan Mateuš i Goran Pongračić nisu ušli u daljnji krug natjecanja

3,2,1 - KUHAJ! Ivan Mateuš i Goran Pongračić nisu ušli u daljnji krug natjecanja

Nakon što su kušali 15 različitih jela na varijacije pileća jetrica, palenta i svinjski but, svaki je član žirija showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' odabrao samo jedan par koji zaslužuje prolazak dalje!

Mate Janković u top 10 natjecatelja 'poslao' je Anamariju Pahert i Jolanku Grgić, nećakinju i tetu iz Duboševice u Osječko-baranjskoj županiji. Njihova jetrica s palentom i pečena puretina s ječmom i povrćem naprosto su ga oduševile. Oba jela bila su začinjena i lijepo prezentirana, a jedina se zamjerka našla u maloj količini umaka, što su i same primijetile i zbog toga dobile simpatije žirija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mateja Domitrović Sabo odlučila se za tim J, odnosno prijatelje ribolovce, Branka Galenića i Andriju Košira Markvarta iz Zagreba, koji su napravili dva ukusna tanjura radničkih porcija - popečci od puretine na kremi od boba i svinjski prutići u pikantnom umaku.

Ivan Pažanin svoje je bod dao Andreji Pavlović i Barbari Kulišić, prijateljicama iz Splita. Osvojile su ga, kako kaže, raviolima punjenim odličnom paštetom od pilećih jetrica te fenomenalnom zapečenom svinjetinom s pireom od celera.

Tomislav Špiček je okrenuo kuhaču na kojoj je ispisao slovo D i razveselio umirovljene sestrične iz Sv. Ivana Zeline. Barica Bistički i Ružica Šoštar iskoristile su priliku i na 'popravnom ispitu' dokazale da zaslužuju ući u drugi krug natjecanja, pripremivši toliko ukusni pureći zabatak s ječmenom kašom da se i žiri pitao kako im je uspjelo.

Prijatelji iz Majerja - 24-godišnji Ivan Mateuš i 23-godišnji Goran Pongračić pripremili su pileća jetrica u panceti i svinjski but s ječmom, no nisu zadovoljili kriterije žirija te tako nisu izborili nastavak natjecanja.

 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci