Vijesti / Vino i hrana

TJEDAN RESTORANA Terbotz poziva na gastronomske kreacije od 9. do 18.3.

TJEDAN RESTORANA Terbotz poziva na gastronomske kreacije od 9. do 18.3.

Tjedan restorana je ponovno u restoranima diljem Lijepe naše! Sada već svima dobro poznata manifestacija, koja poziva restorane i chefove na kreacije, u ponudi je od petka 9. do nedjelje 18.3.2018.

Prilika je to za gastronomsku raznovrsnost i uživanje u rapsodiji okusa. Definitivno jedan od boljih načina za doček proljeća!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I ove godine Restoran Terbotz iz Železne Gore sudjeluje u manifestaciji sa sljedećim meniem:

Predjelo
1. Pikantni mousse od pileće jetre, šareni papar, džem od luka i hruska od kruha
2. Sirni žličnjaci od blitve, umak od rajčice i bosiljka, tvrdi ribani sir
3. Lisnata salata s turošem, dimljnim jezikom, dresingom od bučinog ulja i krekera od domaćeg kruha

Glavno jelo
1. Panirana piletina u aromatiziranim mrvicama, punjena sirom, domaći pire s čvarcima, umak od vrhnja i bilja
2. Junetina u umaku od korjenastog povrća i „Črlenog“ vina Jakopić, domaći zapečeni njoki na maslacu i kadulji
3. Sotirani lungić sa povrćem na trakice, heljdini i zeleni rezanci u umaku od gljiva i vrhnja

Desert
1. Čoko vulkan
2. Domaći jabučni kolač na kremi od marelice sa karamel umakom
3. Uštipci punjeni sladoledom od vanilije s voćnim preljevom

Rezervacije: 040/857-444

Čekamo vas!

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video


Vezani članci