TJEDAN RESTORANA Terbotz poziva na gastronomske kreacije od 9. do 18.3.
Tjedan restorana je ponovno u restoranima diljem Lijepe naše! Sada već svima dobro poznata manifestacija, koja poziva restorane i chefove na kreacije, u ponudi je od petka 9. do nedjelje 18.3.2018.
Prilika je to za gastronomsku raznovrsnost i uživanje u rapsodiji okusa. Definitivno jedan od boljih načina za doček proljeća!
Sadržaj se nastavlja...
Upravo se čita
-
Prvo ime liste je župan Varaždinske županije Anđelko Stričak...
-
Bravo, Mateja!
-
Tijelo nesretnog maldića pronađeno je mjesec dana nakon njegovog nestanka...
I ove godine Restoran Terbotz iz Železne Gore sudjeluje u manifestaciji sa sljedećim meniem:
Predjelo
1. Pikantni mousse od pileće jetre, šareni papar, džem od luka i hruska od kruha
2. Sirni žličnjaci od blitve, umak od rajčice i bosiljka, tvrdi ribani sir
3. Lisnata salata s turošem, dimljnim jezikom, dresingom od bučinog ulja i krekera od domaćeg kruha
Glavno jelo
1. Panirana piletina u aromatiziranim mrvicama, punjena sirom, domaći pire s čvarcima, umak od vrhnja i bilja
2. Junetina u umaku od korjenastog povrća i „Črlenog“ vina Jakopić, domaći zapečeni njoki na maslacu i kadulji
3. Sotirani lungić sa povrćem na trakice, heljdini i zeleni rezanci u umaku od gljiva i vrhnja
Desert
1. Čoko vulkan
2. Domaći jabučni kolač na kremi od marelice sa karamel umakom
3. Uštipci punjeni sladoledom od vanilije s voćnim preljevom
Rezervacije: 040/857-444
Čekamo vas!
Najnovije
-
Utakmica je zakazana za subotu u 15 sati i 30 minuta...
-
LORI se nalazi na lokaciji 'Starog mlina' u Ludbregu...
-
Šire se kapaciteti...
-
Poziv se odnosi na dodjelu sredstava za čak deset mjera...
-
Na kameno postolje Meštrovićevo djelo postavljeno je u Varaždinu 1931. godine.
Dodavanje novih komentara je onemogućeno.