DVIJE BITNE STVARI koje nikada ne smijete raditi s piletinom
Piletina je vrsta mesa s kojim moramo biti oprezni prilikom rukovanja. Naime, postoje dvije bitne stvari kod piletine. Prvo piletinu nikada nemojte stavljati na gornju policu hladnjaka i nikada je ne perite prije pripreme.
Svima nam se dogodi da u žurbi, kada punih vrećica dođemo doma, meso stavimo na gornju policu hladnjaka, ali tu je potrebno biti oprezan. Naime, sokovi iz mesa mogu curiti i kapati po hrani ispod, a to će ih zagaditi. Potrebno je piletinu staviti u posebnu vrećicu ili pak na donju policu.
Sadržaj se nastavlja...
Upravo se čita
-
Prvo ime liste je župan Varaždinske županije Anđelko Stričak...
-
Bravo, Mateja!
-
Tijelo nesretnog maldića pronađeno je mjesec dana nakon njegovog nestanka...
Druga bitna stvar, prije nego piletinu krenete kuhati ili peći, ne perite je. Kada perete piletinu kapljice i prskanje vode okolo šire bakteriju koja je odgovorna za većinu trovanja hranom, piše Mirror. Pa stoga oprezno u kuhinji.
Najnovije
-
LORI se nalazi na lokaciji 'Starog mlina' u Ludbregu...
-
Šire se kapaciteti...
-
Poziv se odnosi na dodjelu sredstava za čak deset mjera...
-
Na kameno postolje Meštrovićevo djelo postavljeno je u Varaždinu 1931. godine.
-
Da vam ne uvene...
Reci što misliš!