Vijesti / Vino i hrana

OKUSI VARAŽDINSKOG KRAJA Evo koji restorani sudjeluju u manifestaciji!

OKUSI VARAŽDINSKOG KRAJA Evo koji restorani sudjeluju u manifestaciji!

'Dani okusa varaždinskog kraja' naziv je manifestacije koja će od 13. travnja do 1. svibnja treći put biti održana u restoranima Varaždinske županije. Po cijeni od svega 75 kuna građani u tom razdoblju mogu izabrati meni od čak tri slijeda u jednom od ukupno 14 restorana.

Najavili su to danas, 9. travnja, predsjednica Turističke zajednice Varaždinske županije Natalija Martinčević i direktor TZ-a Varaždinske županije Miran Bojanić Morandini na konferenciji za novinare u hotelu Varaždin.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Poseban naglasak u ovogodišnjim menijima stavljen je na jela od buče i varaždinsko bučino ulje, autohton i iznimno kvalitetan proizvod koji Varaždinska županija želi pretvoriti u prepoznatljiv brend – istaknula je Natalija Martinčević i pozvala građane da rezerviraju svoje mjesto u jednom od restorana i uživaju u okusima varaždinskog kraja.

Svih 14 ugostiteljskih objekata, koji sudjeluju u manifestaciji, ujedno su nositelji standarda 'Okusi varaždinskoga kraja', pri čemu je Natalija Martinčević standard danas dodijelila restoranu August iz Varaždina kao novom restoranu u projektu.

Uz August, u manifestaciji sudjeluju: Arabela iz Globočeca Ludbreškog, Grešna pilnica iz Klenovnika, hotel La Gus i Zlatne gorice iz Gornjeg Kneginca, hotel Minerva i Đurina hiža iz Varaždinskih Toplica, hotel Trakošćan, restoran Palatin, restoran i zalogajnica Šanjek, hotel Varaždin, restoran Verglec, restoran Garestin i restoran Bedem iz Varaždina. Oni će ljubiteljima gastronomskih specijaliteta omogućiti da uživaju u bogatstvu i raznolikosti jela koje su pripremale generacije domišljatih domaćica.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci