Vijesti / Gospodarstvo

POTPORA GOSPODARSTVU

BESPOVRATNE POTPORE Za poduzetnike Grad Varaždin osigurao 1,6 milijuna kuna, javni poziv traje do 1. listopada

BESPOVRATNE POTPORE Za poduzetnike Grad Varaždin osigurao 1,6 milijuna kuna, javni poziv traje do 1. listopada
Varaždinski.hr, PIXSELL

Pojedinačne potpore iznose 8.000, 12.000 i 15.000 kuna, a definirano je koje aktivnosti se mogu njima financirati.

Projekt 'Poduzetnički fond Grada Varaždina' nastavlja se i ove godine. Projekt je namijenjen pružanju pomoći obrtnicima i poduzetnicima putem bespovratnih financijskih potpora.

Za tu namjenu u gradskom proračunu osigurana su sredstva u iznosu od 1,6 milijuna kuna, rečeno je jučer na konferenciji za novinare na kojoj su govorili Sandra Malenica i gospodarski pročelnik Tomislav Bogović.

Pojedinačne potpore iznose 8.000, 12.000 i 15.000 kuna. 

- Bespovratne potpore poduzetnicima i obrtnicima Grad dodjeljuje za ishođenje dokumentacije potrebne za otvaranje obrta ili trgovačkog društva, uređenje poslovnog prostora ili nabavku opreme za osnovnu djelatnost, izradu poslovnog plana, bankarske usluge za obradu kredita, troškove uvođenja sustava upravljanja kvalitetom, normi i znakova kvalitete, izradu web-stranice te tiskanje promotivnih materijala, dopunsku izobrazbu vezanu uz osnovnu djelatnost i informatičko obrazovanje, sudjelovanje na domaćim i inozemnim sajmovima, radionicama ili edukacijama - izvijestili su iz Grada.

Javni poziv za projekt 'Poduzetnički fond Grada Varaždina u 2019. godini' objavljen je na internetskoj stranici Grada Varaždina te je otvoren do 1. listopada 2019. godine.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video