Vijesti / Gospodarstvo

GRADONČELNIKOV KOMENTAR

AUTO INDUSTRIJA U VARAŽDINU Čehok: 'Grad je spreman pružiti sve uvjete za ulaganje'

AUTO INDUSTRIJA U VARAŽDINU Čehok: 'Grad je spreman pružiti sve uvjete za ulaganje'
Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL, Ilustracija

'U Varaždinu imamo dovoljno srednjoškolskih i visokoškolskih ustanova za educiranje stručnih kadrova kojima se mogu zadovoljiti potrebe automobilske i drugih industrija'...

Najavu da će se graditi tvornica automobila Hyundai u Varaždinu komentirao je varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok.

- Grad Varaždin i njegova okolica prednjače u privlačenju stranih ulagača, posebno investitora u industrijske i proizvodne kapacitete. To smo počeli raditi prvi pa smo tako napravili dvije najveće zone u Hrvatskoj, nekadašnju Slobodnu zonu, a danas Industrijsku zonu Sjever te poduzetničku zonu u Jalkovcu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Stvorili smo sve preduvjete da investitori svoja ulaganja mogu brzo i sigurno realizirati. Ove smo godine dobili i nagradu za grad najpoželjniji za poslovanje u Hrvatskoj.

Vezana vijest:

Automobilska industrija - Hyundai AUTO-INDUSTRIJA Hyundai pokreće proizvodnju u Hrvatskoj, i to kod Varaždina!?

Isto tako u Varaždinu imamo dovoljno srednjoškolskih i visokoškolskih ustanova za educiranje stručnih kadrova kojima se mogu zadovoljiti potrebe automobilske i drugih industrija.

Grad Varaždin je spreman pružiti sve odgovarajuće uvjete za ulaganje i automobilskoj industriji pa tako i kompaniji Hyundai. Uz to, takvo veliko ulaganje mora imati potporu Vlade Republike Hrvatske i ostvaruje se preko državnih tijela - komentirao je Čehok.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!