Vijesti / Gospodarstvo

ZLATNA KUNA

Hangar 18 dobitnik „Zlatne kune“ za najuspješnije srednje poduzeće

Hangar 18 dobitnik „Zlatne kune“ za najuspješnije srednje poduzeće
PR fotografija

Ovo je druga nagrada „Zlatna kuna“ za Hangar 18, budući da je istu 2015. godine osvojio u kategoriji najuspješnije malo poduzeće (do 49 zaposlenih)

Hangar 18 d.o.o. osvojio je priznanje “Zlatna kuna” za najuspješnije srednje poduzeće (od 50 do 249 zaposlenih) u Koprivničko-križevačkoj županiji. Ovo je druga nagrada „Zlatna kuna“ za Hangar 18, budući da je istu 2015. godine osvojio u kategoriji najuspješnije malo poduzeće (do 49 zaposlenih).

Priznanja Zlatne Kune uručena su u ponedjeljak, 3. rujna 2018. godine tijekom svečane sjednice Gospodarskog vijeća Županijske gospodarske komore Koprivnica. Svečanu sjednicu Gospodarskog vijeća ŽGK Koprivnica otvorio je predsjednik Marin Pucar, ujedno i predsjednik Uprave Podravke.

Hangar 18 je ovo iznimno postignuće dobio zahvaljujući svojim izvanrednim poslovnim rezultatima u 2017. godini. Prema Deloitteovom izvješću za 2017. godinu, Hangar 18 je među 50 najbrže rastućih tvrtki u srednjoj Europi te drugu godinu zaredom među 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u regiji Europe, Bliskog istoka i Afrike (EMEA).

Krajem prošle godine Hangar 18 završava projekt: Investicijsko ulaganje u izgradnju i opremanje logističkog centra u Koprivnici te poboljšanje poslovnih procesa koji je sufinanciran EU sredstvima. Ukupna vrijednost investicije bila je 7 mil. kuna.

Hangar 18 nastavlja s razvojem svog vlastitog brenda pametnih uređaja NOA koji se od pametnih telefona proširio na tablete i televizore. U kineskom gradu Shenzhen (Šenžen), u kojem se smjestila cijela mobilna industrija, NOA otvara vlastitu tvrtku s 10 zaposlenika. Uz 10-tak zemalja u kojima su se NOA pametni telefoni već prodavali, najveće tržište koje je otvoreno u 2017. godini je Rusija.

Ulaganjem u vlastiti brend računala – HPC, u Hrvatskoj otvara H18 Megastore Gaming Arene i pomiče granice gaminga.

Priznanje „Zlatna kuna“ postalo je simbol uspješnosti i kvalitete u poslovanju. Dodjeljuje se za uspješnost u poslovanju i doprinos hrvatskom gospodarstvu. Uz Hangar 18, poduzeće Lasselsberger-Knauf d.o.o. iz Đurđevca dobitnik je nagrade za najbolje malo poduzeće, dok je najuspješnijim velikim poduzećem proglašen Radnik d.d. iz Križevaca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video