Vijesti / Gospodarstvo

Taxi Cammeo prevezao preko 157 tisuća Varaždinca u 2015. godini

Taxi Cammeo prevezao preko 157 tisuća Varaždinca u 2015. godini

Prije nešto više od godinu dana Cammeo grupa pokrenula je poslovanje u Varaždinu, a skepsa o mogućnosti poslovanja taksi-službe u gradu poput Varaždina nije izostala.

Ipak, Taxi Cammeo Varaždin opstao je na tržištu i postao jedan u uobičajenih prijevoznih sredstava Varaždinki i Varaždinaca.

U prilog tome govori i činjenica da su u protekloj godini vozila Taxi Cammea u Varaždinu napravila preko 994 tisuće kilometara te su prevezla više od 157 tisuća putnika. 

Taxi Cammeo Varaždin s radom je započeo u studenom 2014. godine, a u kolovozu ove godine nastavili su poslovanje u okviru franšize, u kojoj posluje 5 tvrtki-franšiznih partnera Cammeo grupe.

Trenutno je Varaždincima na raspolaganju 7 vozila Taxi Cammea koji su im dostupni u svako doba dana. 

Taxi Cammeo Varaždin ima 21 zaposlenika.

Tvrtka je tijekom protekle godine zabilježila porast prometa od sto posto pa će na tom tragu tijekom sljedeće godine povećati flotu vozila čime će se otvoriti mogućnosti i za nova zapošljavanja.

- Pokretanje poslovanja u Varaždinu predstavljalo je izuzetan izazov, ponajviše zbog nepostojanja adekvatne taksi-službe i navike vožnje biciklom. Ipak, zahvaljujući profesionalnom pristupu i visokoj kvaliteti usluge uspjeli smo pridobiti povjerenje naših korisnika i tako ostvariti rezultate koji su premašili sva naša početna očekivanja - rekao je ovom prilikom generalni direktor Cammeo grupe Vladimir Minovski.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!