Varteks postao partner prijevozničkih tvrtki iz Hrvatske i Slovenije

U prostorima Varteksa u Varaždinu, potpisan je Ugovor o suradnji Varteksa, vodeće hrvatske modne kompanije i prijevozničkih tvrtki iz Hrvatske i Slovenije, članica međunarodne korporacije Arriva Deutsche Bahn.

Ovim Ugovorom Varteks postaje partner tvrtki za izradu radnih odijela za zaposlenike, a koja uključuje sakoe, hlače i košulje.

Ugovor su potpisali Dražen Divjak, predsjednik Uprave Panturista d.d. te generalni direktor Arrive za Hrvatsku i Zoran Košćec, predsjednik Uprave Varteksa d.d.

Suradnjom Varteksa i tvrtki Arriva Deutsche Bahn grupacije u Hrvatskoj i Sloveniji, otvara se mogućnost plasmana Varteksovih proizvoda i na druga inozemna tržišta u okviru Deutsche Bahna AG, vodećeg svjetskog pružatelja transporta i logistike, što bi dodatno ojačalo izvozni potencijal Varteksa koji svoje proizvode izvozi u više od 20 zemalja svijeta.

Panturist je posljednje dvije godine članica Arriva Deutsche Bahn grupacije, 70 godina prisutan je na području Republike Hrvatske kao jedan od glavnih prijevoznika te 40 godina pruža usluge iz područja turizma kroz svoje poslovnice u Osijeku, Vinkovcima, Slavonskom Brodu, Zagrebu, Splitu, a odnedavno i u Varaždinu.

Panturist danas zapošljava 295 djelatnika, a ArrivaSlovenia kroz šest tvrtki unutar Slovenije zapošljava oko 1000 djelatnika.

Deutsche Bahn AG je vodeći svjetski pružatelj transporta i logistike, posluje u više od 130 zemalja diljem svijeta i zapošljava više od 300 tisuća ljudi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije