Vijesti / Gospodarstvo

'Od ideje do uspješnog poduzetničkog pothvata': 6. Business Cafe u Čakovcu

'Od ideje do uspješnog poduzetničkog pothvata': 6. Business Cafe u Čakovcu

U utorak, 11. travnja s početkom u 18 sati u ugodnom ambijentu Gradske kavane u Čakovcu održat će se 6. Business Cafe Sjeverna Hrvatska.

Tema eventa je 'Od ideje do uspješnog poduzetničkog pothvata', a gosti su Nikolina Babić iz poznate međimurske tvrtke PANA, Lidija Buljan iz škole stranih jezika Didasko te tim LM komunikacija koji stoje iza sve uspješnijeg portala Lovely Međimurje koji promovira kontinentalni turizam.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gosti govornici imaju priliku ispričati svoju poduzetničku priču pred okupljenima, iz kojih se može nešto naučiti, saznati.

Očekuje se velik broj sudionika, većinom lokalnih poduzetnika koji dolaze na ovakva druženja s ciljem umrežavanja, razmjene znanja i sklapanja novih poslova.

Business Cafe održava se već sedmu godinu zaredom, na području cijele regije: BiH, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Slovenija, Srbija, a uskoro kreće i u Austriji. Dosad je održano preko 200 evenata, ispričano preko 700 poduzetničkih priča, a procjenjuje se sklopljeno više od 20.000.000 EUR-a poslova između poduzetnika na temelju umrežavanja na Business Cafeu.

Ulaznice se kupuju unaprijed putem Entrio sustava a moguće je zatražiti i predračun mailom na [email protected]
Zašto se neki ljudi uopće upuštaju u poduzetništvo, otkud im hrabrosti, kako su dobili ideju, što ih inspirira te otkud motivacija za svakodnevne napore, saznajte na novim eventu u Čakovcu.

Jedan od odgovora jer kao što je jedna gošća rekla: Jednostavno smo htjeli raditi drugačije. To je bio naš pokretač da osnujemo tvrtku.

Sponzor lokacije je Gradska kavana Čakovec.

Event prate: BusinessIn.hr; Emedjimurje.hr; Međimurske novine; Radio 1; Radio Sjeverozapad, Varazdinski.hr, Samopozitivno.com; Womeninadria te brojni drugi.

Po licenci za sjevernu Hrvatsku organizira Androlić konzalting, a vodi Kristina Androlić.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci