Vijesti / Gospodarstvo

NEDELIŠĆE U petak počinje trodnevni 19. sajam 'MESAP 2017.'

NEDELIŠĆE U petak počinje trodnevni 19. sajam 'MESAP 2017.'

19. Međunarodni sajam poduzetništva 'MESAP 2017.' održat će se od 9. do 11. lipnja u Nedelišću u sajamskoj dvorani MESAP-a i na vanjskim prostorima. Posjetitelje, za koje je ulaz besplatan, očekuje više od 200 izlagača, izložba malih životinja te stočarska izložba u nedjelju. Radno vrijeme sajma je u petak i subotu od 9 do 20 sati, a u nedjelju od 9 do 19 sati.

Svečano otvorenje bit će u petak u 11 sati, nakon čega će organizatori s gostima i uzvanicima razgledati izložbene prostore i upoznati izlagače. Isti dan od 13 do 15 sati održat će se u organizaciji "LAG Međimurski doli i bregi" radionice za poduzetnike, obrtnike i obiteljska poljoprivredna gospodarstva s temom "Mogućnosti financiranja projekata iz Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020.".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predstavit će se natječaj za podmjeru 4.1. Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva – provedba tipa operacije: Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava – sektor stočarstva i peradarstva, Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava – sektor voća i povrća, te Zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnoja u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš.

U subotu će od 14 do 17 sati nastupati tamburaški sastav "Svirci". U nedjelju će od 10 do 16 sati biti Stočarska izložba Međimurske županije na kojoj će se izlagati konji, krave, ovce i koze. Popodne od 14 do 16 sati Oldtimer klub Međimurje imat će izložbu starih vozila, a Steyr klub Kog iz Slovenije izložbu starih traktora Steyr. Od 14.30 do 16 sati nastupat će Mažoretkinje Nedelišća, KUU "Seljačka sloga" Nedelišće i KUD Orehovica, a od 16 do 18 sati nastupat će tamburaški sastav "Od srca do srca". Tijekom sva tri sajmena dana bit će i izložba malih životinja.

Kroz proteklih 20-tak godina MESAP je izrastao u značajnu sajamsku manifestaciju u Hrvatskoj i široj regiji za sve one koji žele biti konkurentniji na tržištu, održati postojeće poslovne kontakte i privući nove korisnike svojih proizvoda i usluga.

Prema riječima direktora MESAP-a Vitomira Kirića, sajam izlagačima i posjetiteljima nudi usluge u rangu regionalnih sajmova europskog tipa:
- Trodnevna gospodarska manifestacija organizira se pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske. Posebnost je ovog sajma što će se predstaviti međimurske općine i gradovi sa svojim izlagačima (tvrtkama, obrtnicima, OPG-ima i udrugama).

'MESAP 2017.' uz domaće poduzetnike i obrtnike okupit će izlagače iz Slovenije, Srbije i Mađarske, a preko posrednika i tvrtke iz Italije, Austrije i Njemačke. Na ovogodišnjem MESAP-u bit će više od 200 izlagača, koji će na 2000 četvornih metara dvoranskog i 12 tisuća kvadrata vanjskog izložbenog prostora predstaviti svoje proizvode i usluge, uz priliku za poslovne kontakte te sklapanje novih ugovora.

MESAP ima veliko značenje i za samu Općinu Nedelišće jer je on nastavak jedne dugogodišnje sajamske tradicije koja traje u ovom kraju. Posjetitelji, za koje je ulaz i ove godine besplatan, mogu očekivati standardne raznovrsne sajamske sadržaje, radionice te zabavne sadržaje.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci