Vijesti / Gospodarstvo

NISU MOGLI DOMA Gotovo sat vremena čekali jer nije bilo - konduktera

NISU MOGLI DOMA Gotovo sat vremena čekali jer nije bilo - konduktera

Svoj su radni dan završili, ali doma se nisu mogli vratiti jer u vlaku, kojim su trebali kućama nije bilo - konduktera. Putnici su jučer svoj prijevoz s Glavnog kolodvora čekali gotovo sat vremena, a nitko im nije znao objasniti zašto.

Vlak je trebao krenuti u 16.47 sati. Stajao je na peronu, pa nam nije bilo jasno zašto ne krećemo. Išli smo se raspitati i tad nam je jedan od prometnika rekao da ne možemo krenuti jer nema konduktera, a bez čovjeka koji provjerava karte, vlak ne može na put - objašnjavali su iziritirani putnici, koji su na kolodvoru pokušali doći do nadležnih ne bi li im se omogućila osoba koja će s njima na put.

Te osobe, međutim, jednostavno nije bilo. - Čekali smo na kraju da se u Zagreb vrati vlak koji je krenuo iz Varaždina da se kondukter premjesti u naše vagone i opet krene s nama prema Varaždinu - ispričali su putnici, koji su kućama, na kraju, krenuli u 17.36.

Tko je "kriv" za kašnjenje, ni manje ni više, objasnili su iz Hrvatskih željeznica, onaj je tko je slagao turnuse kondukterima.

- Zbog nenamjernog propusta radnika koji izrađuju turnuse vlakopratnog osoblja, osoblje za vlak nije bilo osigurano na vrijeme. O navedenom propustu provest će se interni istražni postupak - rekla je Ivana Čubelić iz HŽ Putničkog prijevoza, a putnicima se ispričala zbog kašnjenja.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!