Vijesti / Gospodarstvo

POKLANJAMO Ulaznice za Sajam lova, ribolova, prirode i turizma u Areni Varaždin!

POKLANJAMO Ulaznice za Sajam lova, ribolova, prirode i turizma u Areni Varaždin!

Lova sezona u Hrvatskoj već tradicionalno počinje u Varaždinu. Tako i ove godine na 22. po redu Međunarodnom sajmu lova, ribolova, prirode i turizma koji će se održati od 13. do 15. listopada 2017. u Areni Varaždin.

U tri dana, u prostoru Arene Varaždin na gotovo 2.000 kvadratnih metara uređenih izložbenih prostora, posjetitelje očekuje bogat program gdje će se predstaviti 100-tinjak izlagača iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Oni svojim prezentacijama proizvoda i edukacijskim programima ovaj specijalizirani sajam čine najvećim hrvatskim događanjem takve vrste.

Broj izlagača i posjetitelja svake godine sve više raste.

Sajam u Varaždinu mjesto je susreta i ugodnoga druženja zaljubljenika u lov, ribolov i prirodu. Stoga, ne propustite ovaj događaj.

Varaždinski.hr vam poklanja dvije ulaznice!

Sve što trebate je ispod objave na našoj Facebook stranici označiti objavu sa 'Sviđa mi se' te ostaviti svoje ime i prezime u komentaru. Dvoje najsretnijih ćemo u petak, 13. listopada, u jutarnjim satima, odabrati slučajnim odabirom putem aplikacije Woobox, koji će moći potpuno besplatno uživati u sajmu. Sretno!

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.