Vijesti / Gospodarstvo

RESTORAN POZOJ Neki novi mirisi i okusi šire se gradom - otvoren je 'Pozoj'

RESTORAN POZOJ Neki novi mirisi i okusi šire se gradom - otvoren je 'Pozoj'

Zavirili smo na jučerašnje predstavljanje novootvorenog restorana gdje nas je sa slijedom od pet jela dočekao mladi i osebujni šef kuhinje Matija Pavlic, a jela su pratila vina međimurskih i slavonskih vinara.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovaj sezonski meni u pet slijeda, kao i jela a la cart, možete isprobati od danas u Restoranu Pozoj.

Slijedovi:

Pozdrav iz kuhinje
Kukuruzni mlinac, sir s vrhnjem, meso z tiblice, bučine sjemenke

Heljdin jastučić
Krvavice, međimurski krumpir, heljda, crveno zelje, zelje, čvarci

Pačje nogice
Pačji batak i zabatak, hrskavi mlinci, šljive, cikla

Dimljeni steak
Striplion steak, celer, crni češnjak, poriluk, shiitaku gljive

Fancy Zlevanka
Zlevanka, orasi, med, kruška , vanilla, maline

Sezonski meni u pet slijedova koji smo predstavili poslužuje se u četvrtak, petak i subotu od 19 sati. Svoje mjesto rezervirajte na 098 988 0519. Uživajte u prekrasnom interijeru, vinima s vinske karte i naravno hrani.

Uz promotivni meni, možete isprobati i dvadesetak jela i pizze koje je za Vas pripremio šef kuhinje.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!