Vijesti / Gospodarstvo

FOTO Otvoren novi shop Magme: 'Čakovec i Međimurje zaslužuju vrhunsku trgovinu'

FOTO Otvoren novi shop Magme: 'Čakovec i Međimurje zaslužuju vrhunsku trgovinu'

Magma d.o.o. Varaždin vodeći je distributer u HoReCa i retail kanalu u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske, a sa svojim podružnicama u Koprivnici i Krapinskim Toplicama te maloprodajama u Križevcima, Đurđevcu, Bjelovaru, Ludbregu, Novom Marofu, Zlataru i Čakovcu svoje poslovanje proširili su na sedam županija. Danas, 11. prosinca, tome su pridodali još jednu trgovinu, smještenu u ulici Ante Starčevića na kućnom broju 22 u Čakovcu.

Rezanjem vrpce i svirkom tamburaša svečano je otvorena nova stambeno poslovna zgrada Magme, koja je svoja vrata otvorila svim posjetiteljima točno 15 godina nakon što je Magma stigla prvi puta u Čakovec, dok tvrtka ove godine slavi punih 25 godina postojanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Obistinile su se naše težnje da otvorimo jedan objekat primjeren našem nivu poslovanja. Doduše, bilo je planirano i ranije, no financije nam nisu dozvolile prije. Mislim da Čakovec i Međimurje to zaslužuju - rekao je prilikom otvorenja vlasnik Josip Repalust te dodao:

- Kroz novi standard naših shopova, nudimo širok asortiman proizvoda koji dolaze van ovog standardnog poslovanja u ugostiteljstvu, tako da svatko može pronaći nešto za sebe, pogotovo u ove prigodne dane gdje nudimo širok izbor poklona i međimurskih vina, na što smo izrazito ponosni.

Upravo autohtona, međimurska ponuda artikala je nešto što novootvorenu trgovinu čini različitom od ostalih, pa se tako na policama mogu pronaći brojni artikli koji su stigli direktno iz lokalnih OPG-ova.

- Krenuli smo u poslovanje s OPG-ovima i njima dali mjesta na policama u našem prostoru za maloprodaju, a našim kupcima ponudili kvalitetne i vrhunske proizvode - zaključio je Josip Repalust.

- Ove godine slavimo 25 godina postojanja Magme i 15 godina u Čakovcu, a ovo je prvi puta da smo uselili u vlastiti prodajni prostor u Čakovcu na puno većoj kvadraturi i puno veći asortiman. Prije svega, orijentirani smo na ugostitelje, ali i mali kupci mogu nabaviti svakodnevne potrepštine koje su potrebne u domaćinstvu - rekla je prilikom otvorenja Ivana Repalust, izvršna direktorica Magme.

Magma je osnovana 1991. godine, a svoj rad započela početkom 1992. godine kao veleprodaja cigareta i kave i do danas je postala vodeća kompanija u distribuciji bezalkoholnih i alkoholnih pića, kave za ugostiteljstvo, gastro programa, sredstava za čišćenje, ugostiteljskog programa te asortimana artikala široke potrošnje. Prevalila je težak put, ali upornim i predanim radom svih zaposlenika uspjeli su prevladati sve izazove u tom razdoblju.

U protekle dvije godine otvoreni su Magma shopovi na 4 lokacije te i dalje nastavljaju sa otvaranjem shopova. Nakon novootvorenog shopa u Čakovcu, sljedeći na redu za otvorenje je još jedan u Varaždinu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci