Vijesti / Gospodarstvo

DOĐITE na edukaciju o biodinamičkoj proizvodnji i naručite 'Sjetveni priručnik'

DOĐITE na edukaciju o biodinamičkoj proizvodnji i naručite 'Sjetveni priručnik'

Centar dr. Rudolf Steiner poziva sve zainteresirane u srijedu 24. siječnja od 10 do 14 sati u dvoranu županijske palače na besplatnu uvodnu edukaciju o biodinamičkoj poljoprivrednoj proizvodnji kojega organizira u suradnji s Varaždinskom županijom.

Održat će se dva predavanja, uvodno predavanje o liku i djelu Rudolfa Steinera te će se govoriti o biodinamičkoj proizvodnji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Edukacija ja besplatna, ali svi zainteresiraniji trebaju najaviti svoj dolazak na broj 040/655 612 ili putem e-mail adrese

Sjetveni priručnik za 2018. godinu

Kalendar za poljoprivrednike, vrtlare i pčelare Kalendar je utemeljila danas već legendarna gđa Maria Thun. Maria Thun je u svoj rad uključila i svoju djecu, posebno sina Matthiasa, a suprug Walter, čije je slikarsko oko i istančana duša zamjećivala nama skrivena tkanja prirode i njene učinke na rast biljaka i životinja, ostao je neiscrpan izvor inspiracije supruge Marie do kraja njezinog života.

Cjelokupan rad obitelji Thun temelji se i inspiriran je opusom dr. Rudolfa Steinera, austrijskog filozofa rođenog u Međimurju, osnivača antropozofije i biološko-dinamičke poljoprivrede.

Njegov 'Poljoprivredni tečaj', održan 1924. godine, postavio je temelje biološko-dinamičke poljoprivrede, najstarijeg i najcjelovitijeg smjera ekološke poljoprivrede. U predavanjima s ovog, po mnogočemu jedinstvenog tečaja, dr. Steiner iz svog duhovnog uvida objasnio je vezu između rasta biljaka i životinja te planetarnih ritmova.

Naručite svoj Sjetveni priručnik Marie Thun za 2018. godinu u Centru dr. Rudolfa Steinera po cijeni od 52,00 kn (plus troškovi poštarine za jedan komad = 72,00 kn).

Svi zainteresirani mogu se javiti na broj 040/655 612 ili putem e-mail adrese

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!