ZLATNA KUNA Luki Predragoviću nagrada za životno djelo, evo ostalih imena!

Županijska komora Varaždin održala je danas, 8. veljače, svečanost na kojoj su dodijeljena priznanja i plakete ‘Zlatna kuna’ za 2017. godinu.

Posebno priznanje povodom godišnjice uspješnog poslovanja i doprinosa u razvitku gospodarstva Varaždinske županije primili su: Magro d.o.o. Sračinec i TP Varaždin d.o.o. (za 30 godina poslovanja), Varkom d.d. i Zelendvor d.o.o. (za 55 godina poslovanja), VIS Konfekcija d.d. Varaždin (za 60 godina poslovanja) i Derma d.d. Varaždin (za 70 godina poslovanja).

Plaketa ‘Zlatna kuna’ za iznimna dostignuća i doprinos u razvitku gospodarstva Varaždinske županije u kategoriji za inovaciju dobila je tvrtka Mobilisis d.o.o. Jalkovec, Varaždin.

‘Zlatna kuna’ za životno djelo pripala je Luki Predragoviću, vlasniku varaždinske tvrtke Work-ing koja se bavi ‘projektiranjem i izradom niskonaponskih sklopnih blokova za potrebe elektrodistribucije, industrije i stanogradnje, projektiranjem, montažom i ispitivanjem sunčanih elektrana’.

‘Zlatnu kunu’ za najuspješnije malo trgovačko društvo dobila je ludbreška tvrtka Inoxmont-VS d.o.o., a najuspješnije srednje trgovačko društvo je Kostwein- proizvodnja strojeva. Plaketu je u kategoriji veliko trgovačko društvo osvojila tvrtka Gumiimpex GRP d.d. Varaždin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije