Vijesti / Gospodarstvo

ZLATNA KUNA Luki Predragoviću nagrada za životno djelo, evo ostalih imena!

ZLATNA KUNA Luki Predragoviću nagrada za životno djelo, evo ostalih imena!

Županijska komora Varaždin održala je danas, 8. veljače, svečanost na kojoj su dodijeljena priznanja i plakete 'Zlatna kuna' za 2017. godinu.

Posebno priznanje povodom godišnjice uspješnog poslovanja i doprinosa u razvitku gospodarstva Varaždinske županije primili su: Magro d.o.o. Sračinec i TP Varaždin d.o.o. (za 30 godina poslovanja), Varkom d.d. i Zelendvor d.o.o. (za 55 godina poslovanja), VIS Konfekcija d.d. Varaždin (za 60 godina poslovanja) i Derma d.d. Varaždin (za 70 godina poslovanja).

Plaketa 'Zlatna kuna' za iznimna dostignuća i doprinos u razvitku gospodarstva Varaždinske županije u kategoriji za inovaciju dobila je tvrtka Mobilisis d.o.o. Jalkovec, Varaždin.

'Zlatna kuna' za životno djelo pripala je Luki Predragoviću, vlasniku varaždinske tvrtke Work-ing koja se bavi 'projektiranjem i izradom niskonaponskih sklopnih blokova za potrebe elektrodistribucije, industrije i stanogradnje, projektiranjem, montažom i ispitivanjem sunčanih elektrana'.

'Zlatnu kunu' za najuspješnije malo trgovačko društvo dobila je ludbreška tvrtka Inoxmont-VS d.o.o., a najuspješnije srednje trgovačko društvo je Kostwein- proizvodnja strojeva. Plaketu je u kategoriji veliko trgovačko društvo osvojila tvrtka Gumiimpex GRP d.d. Varaždin.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!