Vijesti / Gospodarstvo

RECI DA Dizajneri iz Međimurja oblikovat će bocu Varaždinskog bučinog ulja

RECI DA Dizajneri iz Međimurja oblikovat će bocu Varaždinskog bučinog ulja

Proizvođači bučinog ulja Varaždinske županije već godinama proizvode vrhunska ulja. Iako to potvrđuju prestižne medalje i priznanja s brojnih izložbi i festivala u sto kilometarskom prstenu oko Varaždina, opći je dojam u javnosti kako se radi tek o sporadičnim i obiteljskim uspjesima.

Župan Radimir Čačić sa suradnicima u novom mandatu prepoznaje izuzetan potencijal tikve/buče i članova udruge "Varaždinsko bučino ulje" te donosi odluku o pedantno osmišljenom i odlučnom pristupu u osvajanju tržišta "črnim zlatom sjevera".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Udruga proizvođača "Varaždinsko bučino ulje" u tom projektu želi i treba autentičnu bocu od 0,5 i 0,25l. Županija se odlučuje pomoći proizvođačima i 14. veljače 2018. s međimurskom dizajnerskom tvrtkom "Reci Da" sklapa ugovor o dizajniranju originalne boce, ambalaže i etikete.

Na javnom natječaju dizajneri studija "Reci Da" pobijedili su u konkurenciji 7 ponuđača. Prevagu im je priskrbilo iskustvo kreiranja zaštitne boce za "Pušipel" članova Udruge vinara i vinogradara "Hortus Croatiae" iz Međimurja.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!