Vijesti / Gospodarstvo

NOVO U Sračincu otvorena najmodernija ordinacija dentalne medicine Romane Herceg

NOVO U Sračincu otvorena najmodernija ordinacija dentalne medicine Romane Herceg

Jučer je u Sračincu svečano otvorena nova zubarska ordinacija, u vlasništvu Romane Herceg, dr. dent. med.

Ordinacija se nalazi na adresi Ljudevita Gaja 125, a prigodom svečanog otvorenja okupila se obitelj, prijatelji, partneri, kolege te čelnici Općine Sračinec.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ona zapravo postoji već četiri godine u Sračincu, temeljem koncesije i Ugovora sa HZZO-om, a pruža i sve ostale usluge privatnog karaktera.

Prvih nekoliko godina ordinacija je započela radu najmu, kod zubarke dr. Ive Matačić. Od rujna 2017. djeluje u ovom novom prostoru, a Romana Herceg se na otvorenju zahvalila svima koji su joj pomogli u ostvarenju tog cilja.

- Od studentskih sam dana željela imati svoju ordinaciju sa svojim pacijentima. Nepune tri godine bili smo u prostorima kolegice Matačić, na čemu joj od srca zahvaljujem, a onda smo počeli s izgradnjom ovog objekta – istaknula je Romana Herceg na otvorenju.

 Objekat je projektirao arhitekt Ivica Majcen, a tvrtka Data bila je zaslužna za građevinske radove.

- Zahvaljujem se od srca svima koji su nam pomogli, mojim roditeljima, suprugu koji mi je velika podrška, obitelji Herceg, doktorici Matačić s kojom sam, nakon poslovnog, izgradila i prijateljski odnos. Hvala načelniku općine Sračinec koji je uvijek bio spreman pomoći – kazala je mlada zubarka.

Načelnik Božidar Novoselec istaknuo svoje zaodovljstvom otvaraju novog gospodarskog objekta, a posebice kada se radi o mladoj obitelji, i tvrdi da su posebno ponosni na to da prvilače sve više mladih. Također, Ordinacija će značajno doprinijeti i standardu općine, i još jednom ponudio svaku potrebnu pomoć. Moderno opremljeni prostor blagoslovio je župnik župe Sračinec Siniša Dudašek.

Osim prostora, stručno osoblje permanentno prati najnovije  tehnologije i svjetske trendove u dentalnoj medicini, te je opremljeno vrhunskom, najmodernijom stomatološkom opremom Dental grupe.

U ordinaciji će se, osim standarnih konzervativnih i protetskih radova, obavljati i estetska stomatologija i implantoprotetika.

Vizualnim identitetom željela se postići toplina moderno uređenog doma kako bi se pacijenti osjećali što ugodnije.

- S obzirom na činjenicu da velika većina pacijenata ima razvijen neki oblik straha i anksioznosti od dentalnih zahvata, misao vodilja prilikom uređenja interijera je bila kako reducirati taj strah i negativan stav prema dentalnim zahvatima. Imajući to na umu koristi se drvo i prirodni materijali kao poveznica s prirodom i šumskim okolišem koji okružuju ordinaciju – ističu u ordinaciji dentalne medicine Romane Herceg.

Prostorom dominiraju zemljani tonovi, drveni namještaj, visoki stropovi i staklene površine koje propuštaju mnogo danjeg svjetla. Radni prostor sa stomatološkom jedinicom je vrlo prostran s pogledom na šumu i zelenilo gdje se stomatolog  u potpunosti može fokusirati na pacijenta i zahvat.

U planu je s vremenom proširiti tim novim zapošljavanjem i instalacijom druge radne jedinice

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!