Vijesti / Gospodarstvo

U Areni Varaždin zadovoljni: Deseta godina postojanja dvorane najuspješnija!

U Areni Varaždin zadovoljni: Deseta godina postojanja dvorane najuspješnija!

Arena Varaždin proživljava svoje najljepše dane. Jedva je prošla prva četvrtina godine, već se može naslutiti da će ovo biti jedna od najboljih godina do sada - i to jubilarna deseta godina postojanja!

- Doživljamo vrhunac u iskorištenosti i funkciji dvorane, ne samo po broju nego i kvaliteti događaja koje ugošćujemo. Možemo u ovom trenutku reći da je godina najususpješnija do sada prema realiziranim manifestacijama i onima koji su u najavi - ispričao nam je upravitelj Arene Varaždin Neven Buljan.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ugostila je Arena Varaždin u ovoj godini Europsko rukometno prvenstvo EHF 2018. i opravdala puno povjerenje koje je dobila. U svjetsku sportsku javnost odaslano je ime i Arene i Varaždina koji je jedini zajedno sa zagrebačkom Arenom bio domaćin EHF-a do kraja natjecanja.

- Ovo je još jedan u nizu dokaza koji pokazuje da se održavaju visoki standardi dvorane koji zadovoljavaju kriterije internacionalnih mečeva i događaja - konstatirao je Buljan.

Protekle subote održani koncert Dine Merlina napunio je dvoranu i dokazao da je Arena Varaždin stvorena za dobre koncerte s vrhunskom produkcijom i atmosferom, rukometaši PPD-a Zagreb izuzetno su zadovoljni gosptoprimstvom i uslugom koju im pružaju, tako da su najavili ponovni dolazak.

- Nakon Zagreba postali smo centar sportskih i kulturnih zbivanja u sjevernoj Hrvatskoj, pa i šire - konstatira Buljan.

U Areni se po drugi puta odigrava četvrtfinale Davis Cupa i to od 6.-8. travnja, ovaj put između Hrvatske i Kazahstana. Nakon toga 14. travnja slijedi prvi koncert Petra Graše, na kojem očekujemo punu dvoranu, zatim 11. svibnja ugošćujemo mjuzikl Les Miserables koji je rasprodao Lisinski.

- Po prvi put postavit ćemo zemljanu podlogu u dvorani. Dolaze šleperi sa 140 tona materijala za postavu podloge potrebne za odigravanje četvrtfinala Davis Cupa - rekao je Buljan te se zahvalio na doprinosu javnom partneru, Gradu Varaždinu, na suorganizaciji sportskih i ostalih događaja koji sve više dolaze u ovaj kraj.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.